Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NASIL ANLATIYORSUNUZ??
kazanımın ötesini işlemiyorum ölçekleri verdim o kadar test kitaplarında var öğrenci soru getiriyor kısaca anlatıyorum öğrenciye diyorum ki bu eski müfredat bu konuyu lisede ayrıntılı işleyeceksin bu konuyla kafanı yorma saatler falan gereksiz bu ünitede
7.Sınıf SBS'de full yapan varmı?
sosyal 8 lerde 82 kişide 19 full 19-1/18-2/17-3/ çok bana göre 8 ler sorular çok saçmaydı celdirici şık yoktu türkiye prtalaması bu sene türkçeyi gececeğini düşünüyorum sosyalde çalışanın hakkını yediler
7 lerde kısmen bilgi soruları vardı özellikle anayasa...
EĞER TÜRK'SEN OKU.
HOCAM YANLIŞ ANLAMA NE OLDU ŞİMDİ DESTEK YAZSAM
ÖZÜR DİLERİM AMA BOŞ İŞLERLE UĞRAŞACAĞIMIZA GERÇEK ARAŞTIRMALAR BUNLARI GEREKLİ MERCİLERE İLETMELİYİZ BEN GEÇEN SENE YATIM ÇARŞI MERKEZİNDEKİ 228 DÜKKANIN 169 TANESİNİN İSMİ TÜRKÇE DEĞİL BUNU RAPOR HALİNE GETİRİP KAYMAKAMLIĞA...
Açılmasını İstediğiniz Bölüm
AÇILAN KONULAR YAYINLANAN BELGELER VE YAZILAN CEVAPLARIN BİR KÖŞESİNE TARİH VE SAATİNİ GÖRSEK İYİ OLUR BANA GÖRE BÜYÜK EKSİK BİR KONU DİKKATİMİ ÇEKİYOR BAKIYORUM NE ZAMAN YÜKLENMİŞ DİYE TARİH BULAMIYORUM
Nasıl Ders İşliyorsunuz?
merkezde ukala sımarık öğrenci ve veliyle uğaşacağına köyde hazırbulunuşluğu düşük öğrenciyle uğraşmak daha iyidir
bu sistem ve bu sınıflarda öğrenci merkezli ders işlenemez
ben ünite notlarından dersi işlemek daha iyi olduğunu düşünüyorum