• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. D

Satılık Projeksiyon

Satılık Projeksiyon FİYAT NE HOCAM
  2. D

Tablet PC'ler (F@tih Projesi)

Tablet PC'ler (F@tih Projesi) şarj olayı tabletlerde de olacaksa vay halimize
  3. D

Devlet Kurumlarının başına artık 4 yıllık İdarecilik ve organizasyon bölümü...

Devlet Kurumlarının başına artık 4 yıllık İdarecilik ve organizasyon bölümü... katılıyorum
  4. D

Derslerim Nasıl Geçiyor?

NASIL ANLATIYORSUNUZ?? kazanımın ötesini işlemiyorum ölçekleri verdim o kadar test kitaplarında var öğrenci soru getiriyor kısaca anlatıyorum öğrenciye diyorum ki bu eski müfredat bu konuyu lisede ayrıntılı işleyeceksin bu konuyla kafanı yorma saatler falan gereksiz bu ünitede
  5. D

Mustafa Kemal’in arkadaşlarıyla birlikte el yazısıyla çıkardığı dergi

Mustafa Kemal’in arkadaşlarıyla birlikte el yazısıyla çıkardığı dergi soru gerçekten sıkıntı
  6. D

7.Sınıf SBS'de full yapan varmı?

7.Sınıf SBS'de full yapan varmı? sosyal 8 lerde 82 kişide 19 full 19-1/18-2/17-3/ çok bana göre 8 ler sorular çok saçmaydı celdirici şık yoktu türkiye prtalaması bu sene türkçeyi gececeğini düşünüyorum sosyalde çalışanın hakkını yediler 7 lerde kısmen bilgi soruları vardı özellikle anayasa...
  7. D

inkılap tarihinde nerelerdesiniz

inkılap tarihinde nerelerdesiniz kubilay olayı bitti daha
  8. D

EĞER TÜRK'SEN OKU.

EĞER TÜRK'SEN OKU. HOCAM YANLIŞ ANLAMA NE OLDU ŞİMDİ DESTEK YAZSAM ÖZÜR DİLERİM AMA BOŞ İŞLERLE UĞRAŞACAĞIMIZA GERÇEK ARAŞTIRMALAR BUNLARI GEREKLİ MERCİLERE İLETMELİYİZ BEN GEÇEN SENE YATIM ÇARŞI MERKEZİNDEKİ 228 DÜKKANIN 169 TANESİNİN İSMİ TÜRKÇE DEĞİL BUNU RAPOR HALİNE GETİRİP KAYMAKAMLIĞA...
  9. D

YEŞİLYALI İBNİ SİNA İLKÖĞRETİM OKULU - ARSİN/TRABZON - M.BİLAL ÇİMEN

YEŞİLYALI İBNİ SİNA İLKÖĞRETİM OKULU - ARSİN/TRABZON - M.BİLAL ÇİMEN sınıf yeterince iyi tarih şeridi dikkatimi çekmedi
  10. D

Açılmasını İstediğiniz Bölüm

Açılmasını İstediğiniz Bölüm AÇILAN KONULAR YAYINLANAN BELGELER VE YAZILAN CEVAPLARIN BİR KÖŞESİNE TARİH VE SAATİNİ GÖRSEK İYİ OLUR BANA GÖRE BÜYÜK EKSİK BİR KONU DİKKATİMİ ÇEKİYOR BAKIYORUM NE ZAMAN YÜKLENMİŞ DİYE TARİH BULAMIYORUM
  11. D

Nasıl Ders İşliyorsunuz?

Nasıl Ders İşliyorsunuz? merkezde ukala sımarık öğrenci ve veliyle uğaşacağına köyde hazırbulunuşluğu düşük öğrenciyle uğraşmak daha iyidir bu sistem ve bu sınıflarda öğrenci merkezli ders işlenemez ben ünite notlarından dersi işlemek daha iyi olduğunu düşünüyorum
  12. D

Denizli Zaferiye Abalıoğlu İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Dersliğim

Denizli Zaferiye Abalıoğlu İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Dersliğim BİZ İKİLİ ÖĞRETİM YAPTIĞIM İÇİN BÖYLE SINIFLAR CENNET GELİYOR GÜZEL SINIF
Geri