• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Benim Hocam Yayınları kullanıcısının son içeriği

1. Benim Hocam Yayınları

BENİM HOCAM 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Yazılı Sorularının Video Çözümü -Benim Hocam Yayınları

5.Sınıf - Sosyal Bilgiler - 2.Dönem - 1.Yazılı - 5. Senaryo - Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL Sorulara erişmek için linkteki konuyu ziyaret ediniz. https://sosyalbilgiler.biz/forum/konu/5-sinif-sosyal-bilgiler-2-donem-1-yazili-sorulari-ve-cevaplari-benim-hocam-yayinlari.75389/
  2. Benim Hocam Yayınları

BENİM HOCAM 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Yazılı Sorularının Video Çözümü -Benim Hocam Yayınları

7.Sınıf - Sosyal Bilgiler - 2.Dönem - 1.Yazılı - 6.Senaryo - Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL Sorulara erişmek için linkteki konuyu ziyaret ediniz. https://sosyalbilgiler.biz/forum/konu/7-sinif-sosyal-bilgiler-2-donem-1-yazili-hazirlik-benim-hocam-yayinlari.75391/
  3. Benim Hocam Yayınları

BENİM HOCAM 8. Sınıf İnkılap Tarihi 2. Dönem 1. Yazılı Sorularının Video Çözümü -Benim Hocam Yayınları

8.Sınıf - İnkılap Tarihi - 2.Dönem - 1.Yazılı - 6.Senaryo - Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL Sorulara erişmek için linkteki konuyu ziyaret ediniz. https://sosyalbilgiler.biz/forum/konu/8-sinif-2-donem-1-yazili-hazirlik-benim-hocam-yayinlari.75392/
  4. Benim Hocam Yayınları

BENİM HOCAM 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Yazılı Sorularının Video Çözümü -Benim Hocam Yayınları

6.Sınıf - Sosyal Bilgiler - 2.Dönem - 1.Yazılı - 6.Senaryo - Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL Sorulara erişmek için linkteki konuyu ziyaret ediniz. https://sosyalbilgiler.biz/forum/konu/6-sinif-sosyal-bilgiler-2-donem-1-yazili-hazirlik-benim-hocam-yayinlari.75390/
  5. Benim Hocam Yayınları

BENİM HOCAM 8. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı Hazırlık - Benim Hocam Yayınları

8. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Paketi - MEB Senaryolarına Tam Uyumlu! Eğitimde yeni dönemin ruhuna uygun, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve MEB Ölçme, Değerlendirme Yönetmeliği ile %100 uyumlu hazırlanan yazılı provası yayında! Benim Hocam Yayınları kalitesiyle hazırlanan bu özel içerik, 8...
  6. Benim Hocam Yayınları

BENİM HOCAM 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Yazılı Hazırlık - Benim Hocam Yayınları

7. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Paketi - MEB Senaryolarına Tam Uyumlu! Eğitimde yeni dönemin ruhuna uygun, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve MEB Ölçme, Değerlendirme Yönetmeliği ile %100 uyumlu hazırlanan yazılı provası yayında! Benim Hocam Yayınları kalitesiyle hazırlanan bu...
  7. Benim Hocam Yayınları

BENİM HOCAM 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Yazılı Hazırlık - Benim Hocam Yayınları

6. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Paketi - MEB Senaryolarına Tam Uyumlu! Eğitimde yeni dönemin ruhuna uygun, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve MEB Ölçme, Değerlendirme Yönetmeliği ile %100 uyumlu hazırlanan yazılı provası yayında! Benim Hocam Yayınları kalitesiyle hazırlanan bu...
  8. Benim Hocam Yayınları

BENİM HOCAM 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - Benim Hocam Yayınları

5. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Paketi - MEB Senaryolarına Tam Uyumlu! Eğitimde yeni dönemin ruhuna uygun, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve MEB Ölçme, Değerlendirme Yönetmeliği ile %100 uyumlu hazırlanan yazılı provası yayında! Benim Hocam Yayınları kalitesiyle hazırlanan bu...
  9. Benim Hocam Yayınları

LGS 3 YAYINEVİ ve 6'LI LGS GENEL DENEME

🎯 LGS ÖNCESİ BÜYÜK PROVA – GENEL 6'LI DENEME SETİ 📚 Arı Yayıncılık 📚 Benim Hocam Yayınları 📚 Çanta Yayınları Türkiye’nin önde gelen yayın evleri, sınav öncesi gerçek sınav formatında hazırlanmış Genel 6'lı Deneme Seti ile öğrencileri büyük güne hazırlıyor. 📝 Her yayınevi 2 deneme...
  10. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 8. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem - 2. Yazılı - 5. Senaryo Örneği ve Çözümleri

Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında yayınlanan ve 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi 1. dönem 2. yazılı sınavına hazırlık niteliğinde bir eğitim içeriğidir. Berkay Türkal tarafından sunulan videoda, MEB'in 5. senaryo modeline uygun sorular ve çözümleri yer almaktadır...
  11. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem - 2. Yazılı - 5. Senaryo Örneği ve Çözümleri

Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında yayınlanan ve 7. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi 1. dönem 2. yazılı sınavına hazırlık amacıyla hazırlanmış bir eğitim içeriğidir. Berkay Türkal tarafından sunulan videoda, Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 5. senaryo modeline uygun sorular ve bu soruların...
  12. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem - 2. Yazılı - 5. Senaryo Örneği ve Çözümleri

Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında yayınlanan ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan Sosyal Bilgiler dersi 1. dönem 2. yazılı sınavına hazırlık videosudur. Berkay Türkal tarafından sunulan videoda, Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 5. senaryo örneğine uygun sorular ve çözümleri yer...
  13. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem - 2. Yazılı - 5. Senaryo Örneği ve Çözümleri

Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında yayınlanan ve 5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi 1. dönem 2. yazılı sınavına hazırlanan öğrenciler için özel olarak hazırlanmış bir eğitim içeriğidir. Berkay Türkal tarafından sunulan ders, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından belirlenen 5. senaryo...
Geri