Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında yayınlanan ve 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi 1. dönem 2. yazılı sınavına hazırlık niteliğinde bir eğitim içeriğidir. Berkay Türkal tarafından sunulan videoda, MEB'in 5. senaryo modeline uygun sorular ve çözümleri yer almaktadır...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında yayınlanan ve 7. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi 1. dönem 2. yazılı sınavına hazırlık amacıyla hazırlanmış bir eğitim içeriğidir. Berkay Türkal tarafından sunulan videoda, Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 5. senaryo modeline uygun sorular ve bu soruların...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında yayınlanan ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan Sosyal Bilgiler dersi 1. dönem 2. yazılı sınavına hazırlık videosudur. Berkay Türkal tarafından sunulan videoda, Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 5. senaryo örneğine uygun sorular ve çözümleri yer...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında yayınlanan ve 5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi 1. dönem 2. yazılı sınavına hazırlanan öğrenciler için özel olarak hazırlanmış bir eğitim içeriğidir. Berkay Türkal tarafından sunulan ders, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından belirlenen 5. senaryo...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Türkal tarafından anlatılan, 7. Sınıf Sosyal Bilgiler dersinin "Yerleşme ve Seyahat Özgürlüğü" konusunu ele alan kısa ve öz bir eğitim videosudur.
İşte videoda öne çıkan ana başlıklar ve önemli bilgiler:
📜 Anayasal Hak Olarak Yerleşme ve Seyahat...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Türkal tarafından anlatılan, 7. Sınıf Sosyal Bilgiler dersinin "Ülkemizde Göç" konusunu içeren kapsamlı bir eğitim videosudur. Videoda göçün tanımı, nedenleri, çeşitleri ve sonuçları detaylı bir şekilde ele alınmaktadır.
İşte videoda öne çıkan ana...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Türkal tarafından anlatılan, 7. Sınıf Sosyal Bilgiler dersinin "Türkiye'de Nüfus Özellikleri" konusunu içeren bir eğitim videosudur. Videoda nüfus piramitleri, çalışan nüfusun sektörlere göre dağılımı, eğitim durumu ve kır-kent nüfus oranları...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Türkal tarafından anlatılan, 7. Sınıf Sosyal Bilgiler dersinin "Geçmişten Günümüze Yerleşme" konusunu içeren bir eğitim videosudur. Videoda yerleşmeyi etkileyen faktörler ve tarihsel süreçte yerleşim düzenindeki değişimler ele alınmaktadır.
İşte...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Türkal (ve konuk olarak Erber Hoca) tarafından anlatılan, 6. Sınıf Sosyal Bilgiler dersinin "Anadolu’nun Türkleşmesi" konusunu içeren kapsamlı bir ders videosudur. Videoda, Türklerin Anadolu'ya geliş süreci, yapılan savaşlar, ilk Türk beylikleri ve...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Türkal tarafından anlatılan, 6. Sınıf Sosyal Bilgiler dersinin "İslamiyet’le Birlikte Türklerin Sosyal ve Kültürel Hayatında Değişim" konusunu kapsayan bir eğitim videosudur. Videoda, Türklerin İslamiyet'i kabul etme süreci ve bu kabulün ardından...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Türkal tarafından anlatılan, 6. Sınıf Sosyal Bilgiler dersinin "İlk Türk İslam Devletleri" konusunu içeren bir eğitim videosudur. Videoda Karahanlılar, Gazneliler ve Büyük Selçuklu Devleti'nin kuruluş süreçleri, önemli hükümdarları ve Türk-İslam...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Türkal tarafından anlatılan, 6. Sınıf Sosyal Bilgiler dersinin "Türkistan'daki İlk Türklerin Kültür ve Yaşamı" konusunu içeren kapsamlı bir ders videosudur. Videoda, İslamiyet öncesi Türk devletlerinin sosyal, siyasi, askeri ve ekonomik yapıları...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında yayınlanan, 6. Sınıf Sosyal Bilgiler dersinin "VII ve XIII. Yüzyıllarda İslam Medeniyetinin Ortak Mirasa Katkıları" konusunu ele alan bir eğitim videosudur. Berkay Hoca tarafından anlatılan bu videoda, İslam medeniyetinin doğuşu, yayılışı ve dünya...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Türkal tarafından anlatılan, 5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersinin "Mezopotamya Medeniyetleri" konusunu içeren bir eğitim videosudur. Videoda Sümerler, Babiller ve Asurlar karşılaştırmalı ve detaylı bir şekilde ele alınmaktadır.
İşte videoda öne çıkan...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Türkal tarafından anlatılan, 5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersinin "Anadolu Medeniyetleri" konusunu kapsayan bir eğitim videosudur. Videoda Hititler, Lidyalılar ve İyonyalılar detaylı bir şekilde ele alınmaktadır.
İşte videoda anlatılan temel...