Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
7.Sınıf - Sosyal Bilgiler - 2.Dönem - 1.Yazılı - 6.Senaryo - Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL
Sorulara erişmek için linkteki konuyu ziyaret ediniz. https://sosyalbilgiler.biz/forum/konu/7-sinif-sosyal-bilgiler-2-donem-1-yazili-hazirlik-benim-hocam-yayinlari.75391/
6.Sınıf - Sosyal Bilgiler - 2.Dönem - 1.Yazılı - 6.Senaryo - Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL
Sorulara erişmek için linkteki konuyu ziyaret ediniz. https://sosyalbilgiler.biz/forum/konu/6-sinif-sosyal-bilgiler-2-donem-1-yazili-hazirlik-benim-hocam-yayinlari.75390/
8. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Paketi - MEB Senaryolarına Tam Uyumlu!
Eğitimde yeni dönemin ruhuna uygun, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve MEB Ölçme, Değerlendirme Yönetmeliği ile %100 uyumlu hazırlanan yazılı provası yayında! Benim Hocam Yayınları kalitesiyle hazırlanan bu özel içerik, 8...
7. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Paketi - MEB Senaryolarına Tam Uyumlu!
Eğitimde yeni dönemin ruhuna uygun, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve MEB Ölçme, Değerlendirme Yönetmeliği ile %100 uyumlu hazırlanan yazılı provası yayında! Benim Hocam Yayınları kalitesiyle hazırlanan bu...
6. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Paketi - MEB Senaryolarına Tam Uyumlu!
Eğitimde yeni dönemin ruhuna uygun, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve MEB Ölçme, Değerlendirme Yönetmeliği ile %100 uyumlu hazırlanan yazılı provası yayında! Benim Hocam Yayınları kalitesiyle hazırlanan bu...
5. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Paketi - MEB Senaryolarına Tam Uyumlu!
🎯 LGS ÖNCESİ BÜYÜK PROVA – GENEL 6'LI DENEME SETİ
📚 Arı Yayıncılık 📚 Benim Hocam Yayınları 📚 Çanta Yayınları
Türkiye’nin önde gelen yayın evleri, sınav öncesi gerçek sınav formatında hazırlanmış Genel 6'lı Deneme Seti ile öğrencileri büyük güne hazırlıyor.
📝 Her yayınevi 2 deneme...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında yayınlanan ve 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi 1. dönem 2. yazılı sınavına hazırlık niteliğinde bir eğitim içeriğidir. Berkay Türkal tarafından sunulan videoda, MEB'in 5. senaryo modeline uygun sorular ve çözümleri yer almaktadır...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında yayınlanan ve 7. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi 1. dönem 2. yazılı sınavına hazırlık amacıyla hazırlanmış bir eğitim içeriğidir. Berkay Türkal tarafından sunulan videoda, Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 5. senaryo modeline uygun sorular ve bu soruların...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında yayınlanan ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan Sosyal Bilgiler dersi 1. dönem 2. yazılı sınavına hazırlık videosudur. Berkay Türkal tarafından sunulan videoda, Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 5. senaryo örneğine uygun sorular ve çözümleri yer...
Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında yayınlanan ve 5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi 1. dönem 2. yazılı sınavına hazırlanan öğrenciler için özel olarak hazırlanmış bir eğitim içeriğidir. Berkay Türkal tarafından sunulan ders, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından belirlenen 5. senaryo...