• Benim Hocam Ortaokul Videoları

ahmet24 kullanıcısının son içeriği

1. A

2019 - 2020 6. Sınıflar YEPYENİ YILLIK PLAN!!!!!

Hocam çok teşekkür ederiz emeğinize sağlık kolay gelsin.
  2. A

BU SORUYA BAKAR MISINIZ?

BU SORUYA BAKAR MISINIZ? Atatürk'ün sözünden dolayı c yoksa a şıkkı olurdu.
  3. A

İnk. Ta. ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesine karşı YAPABİLECEKLERİMİZ

İnk. Ta. ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesine karşı YAPABİLECEKLERİMİZ 8.sınıf inkılap tarihinden bazı konular ayıklansın kurtuluş savaşı ve inkılaplar sosyal bilgiler adı altında 3 saat verilsin daha iyi olur....
  4. A

TOEG Sınav İnk Ta. Ortalamalarımız

TOEG SINAVI İNKILAP ORTALAMALARI 55
  5. A

Sosyal Kulüplerde Danışman Öğretmenin Yapması Gerekenler

Sosyal Kulüplerde Danışman Öğretmenin Yapması Gerekenler 444 ile ademeli olarak kalkacak...
  6. A

İNKILAP TARİHİ dersini nasıl deneyimler kazandırarak öğretebiliriz

İNKILAP TARİHİ dersini nasıl deneyimler kazandırarak öğretebiliriz sınıfınızda projeksiyon varsa vitamin eğitimdeki inkılap derslerini izletebilirsiniz...
  7. A

Müfettişler ne ister...

Müfettişler ne ister... okullardaki haritalar hala eski yeni müfredata uygun haritalar hala yok
  8. A

EĞER TÜRK'SEN OKU.

EĞER TÜRK'SEN OKU. Bu konu için neler yapılacağı konusunda üstad Yavuz Bülent Bakiler'i takip etmek gereklidir...güzel bir konuya değinmissin kardeş teşekkürler.
  9. A

inkılap yetişmiyor

inkılap yetişmiyor kazanımların dışına çıkmıyorum genel hatlarla anlatıyorum etkinlikleri ve konunun içindeki soruları ödev olarak veriyorum...
  10. A

Öğretmen Kılavuz Kitapları

Öğretmen Kılavuz Kitapları sayın hocam gündemi takibinizden dolayı çok teşekkür ederim saygılarımla...
  11. A

Kuruluş(Yeni Version)

Kuruluş(Yeni Version) hocam sunularınızı çok beğeniyoruz winrar şeklinde yükleyebilirmisiniz saygılarımla...
  12. A

Egemenlik Milletindir

Egemenlik Milletindir hocam bu sunuyu winrar şeklinde yükleyebilirmisiniz çok teşekkürler
  13. A

Osmanlı Devleti Hangi Cephede

Osmanlı Devleti Hangi Cephede hacam çoktandır bekliyordum kaplozuz internet kullanıyordum yasaklanan siteden indiremiyordum çok teşekkürler elleriniz dert görmesin saygılarımla...
  14. A

cepheden cepheye mustafa kemal

cevapları öğrencilerime aittir yanlışlıklar var bir hayır sever arkadaş düzeltirse seviriz
  15. A

Geldikleri Gibi Giderler

Geldikleri Gibi Giderler hocam kaplosuz internet kullanıyorum yasak siteden indirilmiyor winrar şeklinde yükleseniz dosyaları çok seviniriz saygılarımla...
Geri