Arama sonuçlarınız

1. A

2019 - 2020 6. Sınıflar YEPYENİ YILLIK PLAN!!!!!

Hocam çok teşekkür ederiz emeğinize sağlık kolay gelsin.
  2. A

BU SORUYA BAKAR MISINIZ?

BU SORUYA BAKAR MISINIZ? Atatürk'ün sözünden dolayı c yoksa a şıkkı olurdu.
  3. A

İnk. Ta. ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesine karşı YAPABİLECEKLERİMİZ

İnk. Ta. ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesine karşı YAPABİLECEKLERİMİZ 8.sınıf inkılap tarihinden bazı konular ayıklansın kurtuluş savaşı ve inkılaplar sosyal bilgiler adı altında 3 saat verilsin daha iyi olur....
  4. A

TOEG Sınav İnk Ta. Ortalamalarımız

TOEG SINAVI İNKILAP ORTALAMALARI 55
  5. A

Sosyal Kulüplerde Danışman Öğretmenin Yapması Gerekenler

Sosyal Kulüplerde Danışman Öğretmenin Yapması Gerekenler 444 ile ademeli olarak kalkacak...
  6. A

İNKILAP TARİHİ dersini nasıl deneyimler kazandırarak öğretebiliriz

İNKILAP TARİHİ dersini nasıl deneyimler kazandırarak öğretebiliriz sınıfınızda projeksiyon varsa vitamin eğitimdeki inkılap derslerini izletebilirsiniz...
  7. A

Müfettişler ne ister...

Müfettişler ne ister... okullardaki haritalar hala eski yeni müfredata uygun haritalar hala yok
  8. A

EĞER TÜRK'SEN OKU.

EĞER TÜRK'SEN OKU. Bu konu için neler yapılacağı konusunda üstad Yavuz Bülent Bakiler'i takip etmek gereklidir...güzel bir konuya değinmissin kardeş teşekkürler.
  9. A

inkılap yetişmiyor

inkılap yetişmiyor kazanımların dışına çıkmıyorum genel hatlarla anlatıyorum etkinlikleri ve konunun içindeki soruları ödev olarak veriyorum...
  10. A

Öğretmen Kılavuz Kitapları

Öğretmen Kılavuz Kitapları sayın hocam gündemi takibinizden dolayı çok teşekkür ederim saygılarımla...
  11. A

Kuruluş(Yeni Version)

Kuruluş(Yeni Version) hocam sunularınızı çok beğeniyoruz winrar şeklinde yükleyebilirmisiniz saygılarımla...
  12. A

Egemenlik Milletindir

Egemenlik Milletindir hocam bu sunuyu winrar şeklinde yükleyebilirmisiniz çok teşekkürler
  13. A

Osmanlı Devleti Hangi Cephede

Osmanlı Devleti Hangi Cephede hacam çoktandır bekliyordum kaplozuz internet kullanıyordum yasaklanan siteden indiremiyordum çok teşekkürler elleriniz dert görmesin saygılarımla...
  14. A

cepheden cepheye mustafa kemal

cevapları öğrencilerime aittir yanlışlıklar var bir hayır sever arkadaş düzeltirse seviriz
  15. A

Geldikleri Gibi Giderler

Geldikleri Gibi Giderler hocam kaplosuz internet kullanıyorum yasak siteden indirilmiyor winrar şeklinde yükleseniz dosyaları çok seviniriz saygılarımla...
  16. A

MUSTAFA KEMAL,OKULDA-Öğretmen Klavuz Kitabı Soruları ve Cevapları

MUSTAFA KEMAL,OKULDA-Öğretmen Klavuz Kitabı Soruları ve Cevapları hocam eline sağlık sorular bana ait fakat cevapları öğrencime aittir ben düzeltememiştim düzeltmişsiniz sağol.
  17. A

Cepheden Cepheye Mustafa Kemal

Cepheden Cepheye Mustafa Kemal hocam konu sunularının şifresini alabilirmiyim birkaç düzetme yapacağım emeğinize sağlık çok güzel olmuş
  18. A

Adanada Görev Yapan Sosyal Bilgiler Öğretmenleri

Adanada Görev Yapan Sosyal Bilgiler Öğretmenleri ceyhan'dan selamlar kardeşim
  19. A

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

Kaç Yıllık Öğretmensiniz 2002 mezunuyum 10 yılımızı çalışacağız kısmetse meslektaşlara selamlar
  20. A

Cepheden Cepheye Mustafa Kemal

Cepheden Cepheye Mustafa Kemal hocam öğretmen klavuz kitaptaki dersin işlenişinde öğrencilerin cevaplaması istenilen sorulara sununuzda daha ağırlık verirseniz çok iyi olur sunularınızı çok beğeniyoruz harikasınız en kısa zamanda gold üye olacağım bu sunuda harika olmuş elinize sağlık