ZORUNLUYA AF GELİYOR

hasan.yuce

izmirli hasan
Moderatör
Üye
zorunlu hizmet affı gelmeli ve 2010 tarihinden önce atananların hepsi affa tabi tutulmalı...ben çektim onlarda çeksin mantığı çok yanlış.

Cumali Güler

zalatar
Moderatör
ZORUNLUYA AF GELİYOR

Hasan Hocama katılıyorum gitmek sorun değil bir eğitimcide bu mantık olması yanlış diye düşünüyorum

ozkanderya22

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
kesansatranc.com
ZORUNLUYA AF GELİYOR

hasan.yuce' Alıntı:
zorunlu hizmet affı gelmeli ve 2010 tarihinden önce atananların hepsi affa tabi tutulmalı...ben çektim onlarda çeksin mantığı çok yanlış.

hocam ben çektim onlar çeksin mantığı yok hocam... mantık rotasyon ile sirkilasyonun yaşanması... başka türlü ben buradan batıya gelmek için birilerinin emekli olmasını bekleyecem ki o da biraz zor..

eylemyss

Üye
Üye
ZORUNLUYA AF GELİYOR

''BEN ÇEKTİM BAŞKALARI DA ÇEKSİN...''mantığını eleştiren arkadaşlar acaba neden ben yaşadım diğer arkadaşlar da yaşasın mantığını düşünmüyorlarrr!!!!bencillikse bu da bencillik değil miiii

Cumali Güler

zalatar
Moderatör
ZORUNLUYA AF GELİYOR

ozkanderya22' Alıntı:
hocam ben çektim onlar çeksin mantığı yok hocam... mantık rotasyon ile sirkilasyonun yaşanması... başka türlü ben buradan batıya gelmek için birilerinin emekli olmasını bekleyecem ki o da biraz zor..

hocam ona da çözüm var artık il içi ve il dışı tayin aynı anda istenecek boylece doğuda olanlar daha rahat gelebilecekler