E ersin.irde Yeni Üye Üye Katılım 16 Haz 2009 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 125 Konum düzce 13 Nis 2014 #1 ardadaşlar ben yurt dışı görevde (suudi arabıstandayım).bilgi almak ısteyen olursa severek yardımcı olurum..
ardadaşlar ben yurt dışı görevde (suudi arabıstandayım).bilgi almak ısteyen olursa severek yardımcı olurum..
bilgetarih Üye Üye Katılım 21 Eyl 2012 Mesajlar 27 Puanları 28 Yaş 124 Konum ankara 30 Ağu 2014 #2 yurt dışı görev hakkında bilgi talep edenler merhaba hocam eşim edebiyat öğretmeni yurtdısı görev icin ne gereklidir az da olsa bilgilerndirirmisiniz teşekkür ederim
yurt dışı görev hakkında bilgi talep edenler merhaba hocam eşim edebiyat öğretmeni yurtdısı görev icin ne gereklidir az da olsa bilgilerndirirmisiniz teşekkür ederim
A atmaca_34ist Üye Üye Katılım 28 Eki 2007 Mesajlar 16 Puanları 6 Yaş 125 Konum DÜZCE 31 Ağu 2014 #3 hocam sosyal bilgiler öğretmenleri yurt dışına nasıl gidebiliyor. ben çok istiyorum ama yol yordam bilmeyince olmuyor
hocam sosyal bilgiler öğretmenleri yurt dışına nasıl gidebiliyor. ben çok istiyorum ama yol yordam bilmeyince olmuyor
H hayrettin33 Üye Üye Katılım 8 Eki 2008 Mesajlar 8 Puanları 3 Konum adana 31 Ağu 2014 #4 hocam bende suudi arabistanda çalışmak isterim şartlar nelerdir. nasıl gidebilirim biraz anlatırsanız sevinirim
hocam bende suudi arabistanda çalışmak isterim şartlar nelerdir. nasıl gidebilirim biraz anlatırsanız sevinirim