- Web sitesi
- www.sosyalbilgiler.biz
1. DÖNEM SENE BAŞI GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI
T.C.
........................................ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
YEŞİLAY KULÜBÜ SENE BAŞI TOPLANTI TUTANAĞI
........................................ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
YEŞİLAY KULÜBÜ SENE BAŞI TOPLANTI TUTANAĞI
Toplantı Tarihi: ... / 09 / 2026
Toplantı Saati: ... : ...
Toplantı Yeri: ... Nolu Derslik / Konferans Salonu
Toplantıya Katılanlar: Danışman Öğretmen(ler) ve Kulüp Üyesi Öğrenciler
Gündem Maddeleri:
Açılış ve yoklama.Kulübün kuruluş amacı ve bağımlılık türleri hakkında bilgilendirme.
Kulüp Yönetim ve Denetleme Kurullarının seçimi (Açık oylama / kapalı oy, açık tasnif).
2026-2027 eğitim-öğretim yılı Yıllık Çalışma Planı taslağının görüşülmesi.
Okul panosu hazırlama komisyonunun belirlenmesi.
Dilek, temenniler ve kapanış.
Kararlar:
Kulüp üyesi öğrencilerin yoklaması alındı, tam katılım sağlandığı görüldü.Danışman Öğretmen ......................................., tütün ve madde bağımlılığının yanı sıra sosyal medya, dijital oyun ve ekran bağımlılığı konusunun da bu yıl odak noktası olacağını belirtti.
Seçim neticesinde kulüp yönetim ve denetleme organları belirlendi:
Kulüp Başkanı: .................................................... (Sınıf/No: ........)
Başkan Yardımcısı: ............................................. (Sınıf/No: ........)
Yazman / Sekreter: ............................................ (Sınıf/No: ........)
Yönetim Kurulu Üyeleri: ...................................... / ......................................
Denetleme Kurulu: .............................................. / ......................................
2026-2027 Yıllık Çalışma Planı maddeleri tek tek okundu ve oy birliğiyle kabul edildi.
Yeşilay panosu için her ay düzenli içerik üretmek üzere 3 kişilik Pano Komisyonu oluşturuldu.
Danışman Öğretmen Kulüp Başkanı Okul Müdürü
İmza İmza Onay/Mühür