ryaman DÜNYA MADEM FÂNİDİR, DEĞMİYOR ALÂKA-İ KALBE... Üye Katılım 15 Nis 2009 Mesajlar 444 Puanları 38 Konum Batman 24 Ara 2010 #1 Toplam 20 soru var.Soruları siteden derledim.Emeği geçenlere teşekkürler... Sunum üzerinde değişiklik yapmak için şifre:0241309 Ekli dosyalar 6. Sosyal Bilgiler -Yeryüzünde Yaşam- Ünitesi Bilgi Yarışması.pptx 6. Sosyal Bilgiler -Yeryüzünde Yaşam- Ünitesi Bilgi Yarışması.pptx 442.5 KB · Görüntüleme: 4,705
Toplam 20 soru var.Soruları siteden derledim.Emeği geçenlere teşekkürler... Sunum üzerinde değişiklik yapmak için şifre:0241309
ryaman DÜNYA MADEM FÂNİDİR, DEĞMİYOR ALÂKA-İ KALBE... Üye Katılım 15 Nis 2009 Mesajlar 444 Puanları 38 Konum Batman 29 Ara 2010 #2 YERYÜZÜNDE YAŞAM(BİLGİ YARIŞMASI) Bir Teşekkür Zor Olmamalı.
S sonumut23 Çalışkan Üye Üye Katılım 14 Eki 2007 Mesajlar 428 Puanları 28 Yaş 125 Konum kırıkkale 30 Ara 2010 #3 YERYÜZÜNDE YAŞAM(BİLGİ YARIŞMASI) ALLAH razı olsun teşekkür ederiz hocam 8.sınıflar için hazırlamış olduğunuz bilgi yarışması varmı elinide hocam
YERYÜZÜNDE YAŞAM(BİLGİ YARIŞMASI) ALLAH razı olsun teşekkür ederiz hocam 8.sınıflar için hazırlamış olduğunuz bilgi yarışması varmı elinide hocam
Cumali Güler zalatar Moderatör Katılım 17 Nis 2008 Mesajlar 2,475 Puanları 283 Konum adana 30 Ara 2010 #4 YERYÜZÜNDE YAŞAM(BİLGİ YARIŞMASI) ryaman' Alıntı: Bir Teşekkür Zor Olmamalı. Genişletmek için tıkla ... hocam buna alışın bazen bir konuya 300-500 kişi bakar bir teşekkur bile göremezsiniz.Biz görevimizi yapalım gerisini Halik bilir
YERYÜZÜNDE YAŞAM(BİLGİ YARIŞMASI) ryaman' Alıntı: Bir Teşekkür Zor Olmamalı. Genişletmek için tıkla ... hocam buna alışın bazen bir konuya 300-500 kişi bakar bir teşekkur bile göremezsiniz.Biz görevimizi yapalım gerisini Halik bilir
ryaman DÜNYA MADEM FÂNİDİR, DEĞMİYOR ALÂKA-İ KALBE... Üye Katılım 15 Nis 2009 Mesajlar 444 Puanları 38 Konum Batman 30 Ara 2010 #5 YERYÜZÜNDE YAŞAM(BİLGİ YARIŞMASI) sonumut23' Alıntı: ALLAH razı olsun teşekkür ederiz hocam 8.sınıflar için hazırlamış olduğunuz bilgi yarışması varmı elinide hocam Genişletmek için tıkla ... Hocam gerçekten üzerinde çok uğraştığım mükemmel bir bilgi yarışması var.Şimdi shared'e yüklüyorum.
YERYÜZÜNDE YAŞAM(BİLGİ YARIŞMASI) sonumut23' Alıntı: ALLAH razı olsun teşekkür ederiz hocam 8.sınıflar için hazırlamış olduğunuz bilgi yarışması varmı elinide hocam Genişletmek için tıkla ... Hocam gerçekten üzerinde çok uğraştığım mükemmel bir bilgi yarışması var.Şimdi shared'e yüklüyorum.