S sosyal* Çalışkan Üye Üye Katılım 15 Şub 2009 Mesajlar 106 Puanları 18 Yaş 124 Konum sinop 1 Nis 2012 #6 yaz tatili kalkıyor...haklarımız bir bir elimizden alınıyor... bu konuda yeni gelişmeler var mı arkadaşlar? semineri görev yaptığımız yerde mi alacağız acaba ?seminer 41 saatmiş sanırım
yaz tatili kalkıyor...haklarımız bir bir elimizden alınıyor... bu konuda yeni gelişmeler var mı arkadaşlar? semineri görev yaptığımız yerde mi alacağız acaba ?seminer 41 saatmiş sanırım
F fehmi42 Aktif Üye Üye Katılım 6 May 2007 Mesajlar 69 Puanları 33 Yaş 124 Konum Konya 1 Nis 2012 #7 yaz tatili kalkıyor...haklarımız bir bir elimizden alınıyor... ben temmuza otelde yer almaıştım ne olacak be ne iş be...hayırlı olsun arkadşlarımıza...
yaz tatili kalkıyor...haklarımız bir bir elimizden alınıyor... ben temmuza otelde yer almaıştım ne olacak be ne iş be...hayırlı olsun arkadşlarımıza...
L losara123 Çalışkan Üye Üye Katılım 20 Ara 2010 Mesajlar 125 Puanları 18 Konum İznik Web sitesi www.pc-oyunblog.tr.gg 1 Nis 2012 #8 yaz tatili kalkıyor...haklarımız bir bir elimizden alınıyor... bu millet yine kanar yine kanar bu olayı unutur kardeşler bu millete bunlar az bile
yaz tatili kalkıyor...haklarımız bir bir elimizden alınıyor... bu millet yine kanar yine kanar bu olayı unutur kardeşler bu millete bunlar az bile
I iso-45 Üye Üye Katılım 9 Kas 2007 Mesajlar 37 Puanları 6 Yaş 125 Konum MANİSA 1 Nis 2012 #9 yaz tatili kalkıyor...haklarımız bir bir elimizden alınıyor... içimizde her olayı hayra yoran çok memur var nasıl olsa... kabul merinossssss
yaz tatili kalkıyor...haklarımız bir bir elimizden alınıyor... içimizde her olayı hayra yoran çok memur var nasıl olsa... kabul merinossssss
T timur07 Çalışkan Üye Üye Katılım 21 Eyl 2008 Mesajlar 104 Puanları 28 Konum çankırı 1 Nis 2012 #10 yaz tatili kalkıyor...haklarımız bir bir elimizden alınıyor... nimet abla nerdesin