K karatepe Yeni Üye Üye Katılım 3 Eki 2012 Mesajlar 2 Puanları 1 Konum han 1 Ağu 2013 #16 VATANDAŞLIK DERSİ İŞLİYOR MUSUNUZ? BENCE DE İŞLENMELİ DEĞERLERLE İLGİLİ DRAMA YAPILABİLİR.KİTAP SIKICI OLUYOR.
VATANDAŞLIK DERSİ İŞLİYOR MUSUNUZ? BENCE DE İŞLENMELİ DEĞERLERLE İLGİLİ DRAMA YAPILABİLİR.KİTAP SIKICI OLUYOR.
N nail60 Üye Üye Katılım 20 Mar 2007 Mesajlar 17 Puanları 3 Konum İZMİR 14 Ağu 2013 #17 Ben kesintisiz işliyorum. Çok da önem veriyorum. Bencce ülkemizin en büyük eksiklerinden biri insan hakları ve demokrasi konuları
Ben kesintisiz işliyorum. Çok da önem veriyorum. Bencce ülkemizin en büyük eksiklerinden biri insan hakları ve demokrasi konuları
S seda03 Yeni Üye Üye Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 40 Konum ankara 20 Ocak 2021 #18 nail60' Alıntı: Ben kesintisiz işliyorum. Çok da önem veriyorum. Bencce ülkemizin en büyük eksiklerinden biri insan hakları ve demokrasi konuları Genişletmek için tıkla ... VATANDAŞLIK KONULARINDAN DRAMA DERS PLANI VARMI ELİNİZDE HOCALARIM?
nail60' Alıntı: Ben kesintisiz işliyorum. Çok da önem veriyorum. Bencce ülkemizin en büyük eksiklerinden biri insan hakları ve demokrasi konuları Genişletmek için tıkla ... VATANDAŞLIK KONULARINDAN DRAMA DERS PLANI VARMI ELİNİZDE HOCALARIM?