Uygulamalı Derslerimden-1

zeki doğan

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
sosyalciniz.net

Kıskanmıyoruz hocam, imreniyoruz...Keşke sınıflar gerçekten böyle olsa...Öğrenciler böyle ilgili olsa....

Gani ÇETİNKAYA

beni kullanmayın sizi ben kulanırım...
Üye

el kadar sınıflarda 40 50 adet öğrencilerim var.öğretmenler odasına 5 kişi sığmıyoruz...siz hangi uygulamdan bahsediyorsunuz...bi de buraya koymussunuz nispet yapar gibi.insanı hasta etmeyın yaaa...her sınıfa projeksıyon alcakmış.okulmuz ilçenin en merkezi okulu bi tane bile projeksiyon yok.elimde yıllarca biriktirdiğim flashlarım oyunların etkınlıklerım sunumlarım var ama tabiri caizse elimde patladı hangi uygulamlı eğitim.......

mukankaan

Aktif Üye
Üye

size müfettişler uğramıyor galiba atatük köşesinde istiklal marşı nerde gençliğe hitabe nerde...

oktar37

Üye
Üye

özel okul karşısında böyle ezilmenin çokta bir anlamı yok diye düşünüyorum. tamam mobilyalar parlak, dolaplar çok şık ama özel okullardan da alabileceğimiz güzel örnekler olabilir. mesela çiçek koymak güzel bir düşünce. bakanlık hala yeni yaptığı okulları projelendirirken derslik sistemini düşünmüyor. düşünebilse böyle güzel örneklere göre düzenlese aynı maliyete güzel okullar ortaya çıkabilir.

zeki doğan

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
sosyalciniz.net

Burası resmen öğretmenler odası...neden bize sınıf diye gösteriliyor...hiçbir devlet okulu bu imkanlara sahip değildir...sahipse işte o zaman tam bir adaletsizlik var demektir...