Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Düşünme Eğitimi Dersi Öğretim Programı (PDF İndir)

erkanisanmaz

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
Düşünme Eğitimi Dersi Öğretim Programı | Sosyal Bilgiler
MEB Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Düşünme Eğitimi Dersi Öğretim Programı yayımlandı. Eleştirel ve felsefi düşünme kazanımlarını inceleyin, PDF dosyasını hemen indirin.
Düşünme Eğitimi Dersi, Düşünme Eğitimi Öğretim Programı, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, TYMM düşünme eğitimi, MEB seçmeli dersler müfredat indir.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Düşünme Eğitimi Dersi Öğretim Programı​

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından hayata geçirilen Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde güncellenen ve yapılandırılan Düşünme Eğitimi Dersi Öğretim Programı yayımlandı.

Öğrencilerin zihinsel süreçlerini etkin bir şekilde yönetmelerini hedefleyen bu ders; bilgiyi körü körüne kabul etmek yerine sorgulayan, analitik ve eleştirel düşünebilen, mantıksal çıkarımlarda bulunup problem çözme becerisi gelişmiş bireyler yetiştirmeyi merkezine almaktadır.
Ders planları, zümre toplantı tutanakları ve ders içi etkinlik tasarımlarında öğretmenlerimize rehberlik edecek resmi öğretim programını aşağıdaki bağlantı üzerinden inceleyebilir ve arşivinize ekleyebilirsiniz.

📥 Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı onaylı resmi öğretim programı PDF belgesini doğrudan görüntülemek ve cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz:​

👉 Düşünme Eğitimi Dersi Öğretim Programı PDF Dosyasını İndirmek İçin Tıklayınız

Geri