- Web sitesi
- www.sosyalbilgiler.biz
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli 7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı (1. Kitap)
Değerli Zümrelerim, Kıymetli Veliler ve Sevgili Öğrenciler,
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından uygulamaya konulan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli yeni müfredatı doğrultusunda hazırlanan 7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı (1. Kitap) yayımlandı.
Yeni öğretim programının getirdiği beceri temelli yaklaşım, erdem-değer-eylem çerçevesi ve kavramsal beceriler doğrultusunda hazırlanan bu ders kitabını inceleyebilir, yıllık plan ve ders hazırlıklarınızda kaynak olarak kullanabilirsiniz.
Ders Kitabı Hakkında Bilgiler:
Kitap İçeriğinde Neler Öne Çıkıyor?
PDF DOSYASINI İNDİRMEK İÇİN:
Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak doğrudan MEB resmi sunucusundan veya sitemiz eklentisinden ders kitabını indirebilirsiniz:
7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı (1. Kitap) İncele / İndir
Faydalı olması dileğiyle, tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileriz.
Değerli Zümrelerim, Kıymetli Veliler ve Sevgili Öğrenciler,
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından uygulamaya konulan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli yeni müfredatı doğrultusunda hazırlanan 7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı (1. Kitap) yayımlandı.
Yeni öğretim programının getirdiği beceri temelli yaklaşım, erdem-değer-eylem çerçevesi ve kavramsal beceriler doğrultusunda hazırlanan bu ders kitabını inceleyebilir, yıllık plan ve ders hazırlıklarınızda kaynak olarak kullanabilirsiniz.
- Ders: Sosyal Bilgiler
- Sınıf Seviyesi: 7. Sınıf
- Model: Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM)
- Bölüm: 1. Kitap (1. Dönem Konu ve Öğrenme Çıktıları)
- Yayıncı: Millî Eğitim Bakanlığı (MEB)
- Dosya Türü: PDF (Orijinal MEB Dijital Baskı)
Kitap İçeriğinde Neler Öne Çıkıyor?
- Öğrenme Çıktıları Odaklı Tasarım: Yeni Maarif Modeli alan becerileri ve kavramsal beceriler ile entegre edilmiş etkinlikler.
- Görsel ve Zengin İçerik: Tarih, coğrafya ve vatandaşlık bilincini öğrenci merkezli etkinliklerle destekleyen modern sayfa mizanpajı.
- Farklılaştırılmış Öğretim Uyumu: Sınıf içi zenginleştirme ve destekleme süreçlerine rehberlik eden ünite yapıları.
Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak doğrudan MEB resmi sunucusundan veya sitemiz eklentisinden ders kitabını indirebilirsiniz:
Faydalı olması dileğiyle, tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileriz.