Türklük gibi makam da yok kat da yok

kursatt777

Yeni Üye
Üye
TÜRKLÜK GİBİ MAKAMDA YOK KATTA YOK

ozkanderya22' Alıntı:
gerçekten böyle düşünüyorsanız yazık.. biz ki Türklükle öğünen bir millet yaratmaya çalışıyoruz..
hocam genç arkadaşı kınamayın.malesef son yıllarda böyle düşünen insan sayısı çok arttı.planlı ve sistemli olarak insanlar bu hale getiriliyor.afrikalının türkçe bilmesine,türkçe şarkı söylemesine hiç gerek yok.sen ülkemizdeki gençliği türk sevgisinden,türk olma gururundan alıkoyma yeter.

hayrettin33

Üye
Üye

öğretmenlerin öğrencilerine ırkçılığı aşılama gibi bir görevi olduğunu düşünmüyorum. ayrıca türklüğü sen mi seçtin? afrikalı da ugandalı da doğabilirdn dimi yada başka bir milletten ozamanda ugandalılık gibi makamda yok mevkide mi diyecektin?

Cumali Güler

zalatar
Moderatör

hayrettin33' Alıntı:
öğretmenlerin öğrencilerine ırkçılığı aşılama gibi bir görevi olduğunu düşünmüyorum. ayrıca türklüğü sen mi seçtin? afrikalı da ugandalı da doğabilirdn dimi yada başka bir milletten ozamanda ugandalılık gibi makamda yok mevkide mi diyecektin?

Milliyetçilik Vatan Millet sevgisi ile ırçılığı ayıramıyorsanız bir şey diyemeyeceğim.Ben seçmedim Yaradanın bana bir lutfü oalrak düşünüyorum ve bu olağanüstülüğü de sonuna kadar savunyorum.

kültigin

Aktif Üye
Üye

"TÜRKLÜK GİBİ MAKAMDA YOK KATTA YOK"süper ;)