E erdogangul Çalışkan Üye Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 271 Puanları 63 Yaş 125 Konum Kastamonu Web sitesi www.sosyalbilgievi.tr.cx 13 Mar 2011 #1 TOPRAKTAN GELEN YAŞAM - Toprak Ana / 7.Sınıf 5.Ünite 1.Konu SOSYALBİLGİEVİ Erdoğan Gül - 2011 Ekli dosyalar Topraktan Gelen Yaşam.ppt Topraktan Gelen Yaşam.ppt 2.4 MB · Görüntüleme: 8,026
E erdogangul Çalışkan Üye Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 271 Puanları 63 Yaş 125 Konum Kastamonu Web sitesi www.sosyalbilgievi.tr.cx 14 Mar 2011 #2 Aşık Veysel'in "KARA TOPRAK" Türküsü'nün mp3 olanı varsa bu kısma yükleyiversin...Özellikle bu üniteyi işlerken başta dinletmek çok hoş olur.... Bu türkünün mp3 olanı bulamadım...İyi Akşamlar
Aşık Veysel'in "KARA TOPRAK" Türküsü'nün mp3 olanı varsa bu kısma yükleyiversin...Özellikle bu üniteyi işlerken başta dinletmek çok hoş olur.... Bu türkünün mp3 olanı bulamadım...İyi Akşamlar
S sonumut23 Çalışkan Üye Üye Katılım 14 Eki 2007 Mesajlar 428 Puanları 28 Yaş 125 Konum kırıkkale 10 Nis 2011 #3 TOPRAKTAN GELEN YAŞAM - Toprak Ana / 7.Sınıf 5.Ünite 1.Konu sunularınız her zamnki gibi mükemmel çok işimize yarıyor değerli hocam hakkınızı helal edin
TOPRAKTAN GELEN YAŞAM - Toprak Ana / 7.Sınıf 5.Ünite 1.Konu sunularınız her zamnki gibi mükemmel çok işimize yarıyor değerli hocam hakkınızı helal edin
Cumali Güler zalatar Moderatör Katılım 17 Nis 2008 Mesajlar 2,468 Puanları 283 Konum adana 10 Nis 2011 #4 TOPRAKTAN GELEN YAŞAM - Toprak Ana / 7.Sınıf 5.Ünite 1.Konu erdogangul' Alıntı: Aşık Veysel'in "KARA TOPRAK" Türküsü'nün mp3 olanı varsa bu kısma yükleyiversin...Özellikle bu üniteyi işlerken başta dinletmek çok hoş olur.... Bu türkünün mp3 olanı bulamadım...İyi Akşamlar Genişletmek için tıkla ... hocam prensip olarak mp3 paylaşmıyorum ama isterseniz mail atabilrim aşık veyselin kendi sesinden.özel mesajla bildirirseniz sevinirim
TOPRAKTAN GELEN YAŞAM - Toprak Ana / 7.Sınıf 5.Ünite 1.Konu erdogangul' Alıntı: Aşık Veysel'in "KARA TOPRAK" Türküsü'nün mp3 olanı varsa bu kısma yükleyiversin...Özellikle bu üniteyi işlerken başta dinletmek çok hoş olur.... Bu türkünün mp3 olanı bulamadım...İyi Akşamlar Genişletmek için tıkla ... hocam prensip olarak mp3 paylaşmıyorum ama isterseniz mail atabilrim aşık veyselin kendi sesinden.özel mesajla bildirirseniz sevinirim
T tuval Yeni Üye Üye Katılım 11 Şub 2012 Mesajlar 1 Puanları 1 Konum diyarbakır 11 Şub 2012 #5 TOPRAKTAN GELEN YAŞAM - Toprak Ana / 7.Sınıf 5.Ünite 1.Konu sagolun nereye tıklasam açılmıyor...