Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
123 öğrencimiz var 30 tane tam 23 bir yanlış 11 iki yanlış 8 üç yanlış 10 dört yanlış.... şeklinde gidiyor.Ortalama 76.88 15.37 . Siteye emek veren kaynak sağlayan herkese teşekkürler.
1.dönem teog denemelerini aldım Erkan,Şeyhmus ve Yavuz hocalarımın hazırladığı 20 denemenin 18 ini yaptım çok fazla faydasını gördüm 19 öğrencim var ortalama 63 belki düşük gelebilir ama 1 tane öğrencinin iyi olduğu bir okuldan bahsediyorum Türkçe dersinin 45 ortalama olduğu bir gruptan Türkceden 30 alan ögrencinin 90 aldigi bir okuldan bu yüzden cok basarili oldugunu soyleyebilirim emegi gecen herkesten Allah razi olsun
Çok çeşitli bir sınıfa sahibim MErkeze 7 km uzaklıkta ki bir köy de 6 tanesi kuran kursu öğrencisi 7 tanesi taşımalı 1 tane de bep li olmak üzere 22 öğrencim var. Ortalamam 68. 2 öğrencim 2 doğru yapmış onlara tembihlemiştim aslında hepsinin aynı şık yapın diye onlar da sizin bütün derslerinize girdik o yüzden okuyup yaptık hocam dediler canları sağ olsun )) 2 tane 100 5 tane 95 var
1.dönem teog denemelerini aldım Erkan,Şeyhmus ve Yavuz hocalarımın hazırladığı 20 denemenin 18 ini yaptım çok fazla faydasını gördüm 19 öğrencim var ortalama 63 belki düşük gelebilir ama 1 tane öğrencinin iyi olduğu bir okuldan bahsediyorum Türkçe dersinin 45 ortalama olduğu bir gruptan Türkceden 30 alan ögrencinin 90 aldigi bir okuldan bu yüzden cok basarili oldugunu soyleyebilirim emegi gecen herkesten Allah razi olsun
123 öğrenci (2 bepli) 4 şube...en düşük şube 71.4...en yüksek 75,9....15 kişi full, 16 kişi -1 yanlış....her sınıfta maalesef 4-5 net yapan 3,4 öğrenci olunca ortalamalar düştü.yine de memnunum..