• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Video Teknolojinin Bilinçli Kullanımı Video Anlatım

erkanisanmaz

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
Teknoloji hayatımızın her anında! 📱💻 Peki, bu büyük gücü ne kadar verimli ve güvenli kullanıyoruz? Bu videomuzda, teknolojinin bilinçli kullanımı konusunu 4 ana başlıkta ele alıyoruz:

1️⃣ Çevrimiçi Dünyanız: Dijital kimliğinizi korumak için gizlilik ayarlarının önemi ve siber tuzaklardan (oltalama) korunma yöntemleri.2️⃣ Dijital Ayak İzimiz: İnternette bıraktığımız "görünmez izlerin" ne anlama geldiğini ve reklam dünyasını nasıl şekillendirdiğini keşfediyoruz.3️⃣ Evdeki Akıllı Teknoloji: Cihazların kullanım süresi ve enerji tasarrufu (LED ampul, beyaz eşya seçimi) ile hem cebimizi hem dünyamızı nasıl koruruz?4️⃣ Bilinçli Tüketici Olmak: Garanti belgesi, kullanım kılavuzu ve fatura takibiyle haklarımızı nasıl savunuruz?

"Teknolojiniz akıllı, peki ya siz?" sorusuna yanıt aradığımız bu içerik, hem sosyal bilgiler dersi konularını pekiştirmek isteyen öğrenciler hem de bilinçli bir dijital yaşam sürmek isteyen herkes için rehber niteliğinde!

🚀 Daha fazla ders notu, etkinlik ve içerik için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın:👉 https://www.sosyalbilgiler.biz

📌 Kanalımıza abone olun, yeni içeriklerden anında haberdar olun!

#Teknoloji #BilinçliKullanım #DijitalGüvenlik #SosyalBilgiler #DijitalAyakİzi #Tasarruf #SiberGüvenlik #Erkanİsanmaz #SosyalBilgilerBiz #Eğitim

Geri