- Web sitesi
- www.sosyalbilgiler.biz
Tarih ve Kültürel Miras Kulübü 1. Dönem Sene Başı Genel Kurul Toplantı Tutanağı, MEB Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği doğrultusunda eğitim-öğretim yılı başında danışman öğretmenler ve kulüp üyesi öğrencilerin katılımıyla yapılan ilk resmi toplantının kayıt belgesidir. Kulüp yönetim organlarının mevzuata uygun şekilde oluşturulması, yıllık plan taslağının onaylanması ve kulüp denetim dosyasının eksiksiz tutulması açısından zorunlu resmi evraklar arasında yer alır.
Konu ekinde paylaştığımız 2026-2027 eğitim-öğretim yılı sene başı toplantı tutanağı taslağı, Sosyal Bilgiler dersliklerinde veya kütüphanede yürütülecek toplantılara tam uyumlu olup düzenlenebilir Word formatında hazırlanmıştır.
tarih ve kültürel miras kulübü toplantı tutanağı, tarih kulübü sene başı genel kurul tutanağı word, sosyal etkinlikler tarih kulübü evrakları, tarih ve kültürel miras kulübü kararları, meb kulüp genel kurul tutanakları indir
Konu ekinde paylaştığımız 2026-2027 eğitim-öğretim yılı sene başı toplantı tutanağı taslağı, Sosyal Bilgiler dersliklerinde veya kütüphanede yürütülecek toplantılara tam uyumlu olup düzenlenebilir Word formatında hazırlanmıştır.
Toplantı Tutanağında Yer Alan Gündem ve Karar Başlıkları:
- Açılış ve Yoklama: Kulüp üyesi öğrencilerin hazır bulunuşluğu ve toplantı salt çoğunluğunun tespiti.
- Kuruluş Vizyonu ve Miras Bilinci: Somut ve somut olmayan miras kavramları, ezberci tarih anlayışı yerine çevre incelemeleri, aile büyükleriyle sözlü tarih mülakatları ve kültürel objelerin araştırılmasına yönelik danışman öğretmen bilgilendirmesi.
- Kurul Seçimleri: Açık veya gizli oylama usulüyle Kulüp Başkanı, Başkan Yardımcısı, Yazman/Sekreter, Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetleme Kurulu seçimi.
- Yıllık Çalışma Planı Müzakeresi: 2026-2027 eğitim-öğretim yılı boyunca yürütülecek araştırma, gezi ve farkındalık faaliyetlerinin görüşülerek oy birliğiyle kabul edilmesi.
- Pano Komisyonu: Okul panosunu her ay tematik olarak düzenlemek üzere 3 kişilik özel komisyonun görevlendirilmesi.
- Resmi Onay Alanı: Danışman öğretmen, kulüp başkanı imza bölümleri ve okul müdürlüğü onay/mühür kısmı.
Tarih bilincini ve kültürel değerlerimizi yaşatan tüm meslektaşlarımıza ve öğrencilerimize başarılı bir dönem dileriz. Evrakla ilgili görüş ve değerlendirmelerinizi konu altından paylaşabilirsiniz.İndirme ve Düzenleme: Konu ekindeki Tarih ve Kültürel Miras Kulübü 1. Dönem Genel Kurul Toplantı Tutanağı Word (.docx) belgesini indirerek okul adı, tarih, derslik ve seçilen öğrenci bilgilerini kolayca ekleyebilir, çıktısını alarak doğrudan kulüp dosyanıza ekleyebilirsiniz.
Anahtar Kelimeler (Tags):2026-2027 MEB uyumlu Tarih ve Kültürel Miras Kulübü 1. dönem sene başı toplantı tutanağı. Kurul seçimleri, sözlü tarih kararları ve Word indirme bağlantısı.
tarih ve kültürel miras kulübü toplantı tutanağı, tarih kulübü sene başı genel kurul tutanağı word, sosyal etkinlikler tarih kulübü evrakları, tarih ve kültürel miras kulübü kararları, meb kulüp genel kurul tutanakları indir