2026-2027 Tabiat ve Yaşanabilir Çevre Kulübü 1. Dönem Sene Başı Genel Kurul Toplantı Tutanağı

erkanisanmaz

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
Tabiat ve Yaşanabilir Çevre Kulübü 1. Dönem Sene Başı Genel Kurul Toplantı Tutanağı, MEB Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği doğrultusunda eğitim-öğretim yılı başında danışman öğretmenler ve kulüp üyesi öğrencilerin bir araya gelerek gerçekleştirdiği ilk resmi toplantının kayıt evrakıdır. Kulüp yönetim organlarının yasal olarak kurulması, yıllık hedeflerin karara bağlanması ve kulüp denetim dosyasının mevzuata uygun şekilde oluşturulması açısından zorunlu belgeler arasında yer alır.

Paylaştığımız 2026-2027 eğitim-öğretim yılı sene başı toplantı tutanağı taslağı, derslik veya okul bahçesinde yürütülecek genel kurul toplantılarına uygun olup düzenlenebilir Word formatında hazırlanmıştır.

Toplantı Tutanağında Yer Alan Gündem Maddeleri ve Alınan Kararlar:​

• Açılış ve Yoklama: Kulüp üyesi öğrencilerin hazır bulunuşluğunun kontrolü ve toplantı yeter sayısının tespiti.
  • Misyon ve Sıfır Atık Felsefesi: Çevre etiği, ekolojik denge ve atık ayrıştırma ile okul yeşil alanlarının bakımı gibi uygulamalı çalışmaların önemi üzerine danışman öğretmen bilgilendirmesi.
  • Kurul Seçimleri: Açık veya gizli oylama yöntemiyle Kulüp Başkanı, Başkan Yardımcısı, Yazman/Sekreter, Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetleme Kurulu'nun seçilmesi.
  • Yıllık Çalışma Planı Onayı: 2026-2027 eğitim-öğretim yılı boyunca yürütülecek çevre faaliyetlerinin görüşülerek oy birliğiyle kabul edilmesi.
  • Çevre Panosu Komisyonu: Okul panosunu her ay güncel çevre gündemi ve belirli günlere göre düzenlemek üzere 3 kişilik özel komisyonun görevlendirilmesi.
  • Resmi Onay Bölümü: Danışman öğretmen, kulüp başkanı imza alanları ve okul müdürlüğü onay/mühür kısmı.
İndirme ve Düzenleme: Konu ekindeki Tabiat ve Yaşanabilir Çevre Kulübü 1. Dönem Genel Kurul Toplantı Tutanağı Word (.docx) dosyasını indirerek okul adı, tarih, derslik ve seçilen öğrenci bilgilerini kolayca ekleyebilir, çıktısını alarak doğrudan kulüp dosyanıza ekleyebilirsiniz.
Kulüp çalışmalarını yürüten tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılı, doğayla iç içe bir dönem dileriz. Dokümana dair görüş ve katkılarınızı bu başlık altından paylaşabilirsiniz.

2026-2027 MEB uyumlu Tabiat ve Yaşanabilir Çevre Kulübü 1. dönem sene başı toplantı tutanağı. Kurul seçimleri, gündem kararları ve düzenlenebilir Word indirme bağlantısı.
Anahtar Kelimeler (Tags):

tabiat ve yaşanabilir çevre kulübü toplantı tutanağı, çevre kulübü sene başı genel kurul tutanağı word, sıfır atık kulübü toplantı tutanağı meb, sosyal etkinlikler çevre kulübü evrakları, tabiat ve çevre kulübü yönetim kurulu seçimi

Ekli dosyalar

Geri