sosyal bilgiler yükseklisans

kübrakaraçelik

Yeni Üye
Üye
öncelikle hepinize iyi geceler.ben bu sene 19 mayıs üniv. tarih bölümünden mezun oldum.coğrafya ve sosyal bilgiler yükseklisansa kabul edildim sanırım tercihim sosyal bilgiler olacak.alan dışı olduğundan bilimsel hazırlık dersleri de varmış.hangisi benim için daha iyi olur sizce.ilerisi açısından yani.ve tabi biraz da kolay olması önemli bitirebilmek için.
teşekkür ediyorum

ozkanderya22

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
kesansatranc.com

hocam tebrik ederim. ben de zamanında kalacaktım fakat yabancı dil açısından berbat bir durumda olduğum için kalamadım. Sosyal bilgilerin bölüm başkanı kim şu anda?
Sosyal Bilgiler bölümü basitti benim zamanımda fakat yüksek lisans öyle olur mu bilemem. çünkü oldukça geniş bir alanı kapsıyor.

kübrakaraçelik

Yeni Üye
Üye

teşekkür ederim.başkanı osman köse'ymiş.coğrafya daha zor olur gibi geldi bana aslında tek alan ya daha yüklenirler.hiç yok mu buralarda yükseklisans yapan.
bu arada ben üds'den 21 aldım:D

oarslan09

Üye
Üye

hocam tarihde yüksek lisans yapın alan dışında tez hazırlamak zordur ayrıca doktora ve sonrasını düşünüyorsanız üds den 21 puan cok az.

Cumali Güler

zalatar
Moderatör

Sosyal bilgiler daha kolay olur normal şartlar altında ama ülkemizdeki akademik eğitimi biliyorsanız hoca onemlidir. kolay ders değil zor hoca kolay hoca vardır üniversitede iyi araştırın. Sosyal bilgiler de tarih de olduğu için daha kolay olur normal şşartlarda ama iyi düşünüp araştırın