T tmac48 Üye Üye Katılım 21 Şub 2007 Mesajlar 25 Puanları 3 Yaş 124 Konum afyon 15 Mar 2012 #1 Ben başlıyorum konuya arkadaşlar...Muğla Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği anabilim dalı...Sosyal Bilgiler Öğretmenliği...
Ben başlıyorum konuya arkadaşlar...Muğla Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği anabilim dalı...Sosyal Bilgiler Öğretmenliği...
A Aysenur83 Üye Üye Katılım 12 Eyl 2007 Mesajlar 21 Puanları 3 Konum Afşin-Kahramanmaraş 15 Mar 2012 #2 Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu? Ben yapıyordum, tez dönemindeydim. Ama bu dönemin başında birden rahatsızlanıp ameliyat oldum ve kayıt kaçtı. Artık ne olur bilmiyorum
Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu? Ben yapıyordum, tez dönemindeydim. Ama bu dönemin başında birden rahatsızlanıp ameliyat oldum ve kayıt kaçtı. Artık ne olur bilmiyorum
S sosyalci16 Üye Üye Katılım 20 Ağu 2007 Mesajlar 13 Puanları 3 Yaş 125 Konum bursa 15 Mar 2012 #3 Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu? Ben de tez döneminde iken 2 defa süre uzattım. 3. kez uzatma şansım olmadığından (tezimi beğenmedi pek sevgili (!) prof.) enstitüden atıldım.
Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu? Ben de tez döneminde iken 2 defa süre uzattım. 3. kez uzatma şansım olmadığından (tezimi beğenmedi pek sevgili (!) prof.) enstitüden atıldım.
T tmac48 Üye Üye Katılım 21 Şub 2007 Mesajlar 25 Puanları 3 Yaş 124 Konum afyon 16 Mar 2012 #4 Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu? sosyalci16' Alıntı: Ben de tez döneminde iken 2 defa süre uzattım. 3. kez uzatma şansım olmadığından (tezimi beğenmedi pek sevgili (!) prof.) enstitüden atıldım. Genişletmek için tıkla ... beğenmeme sebebi neymiş hocam söylediler mi???
Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu? sosyalci16' Alıntı: Ben de tez döneminde iken 2 defa süre uzattım. 3. kez uzatma şansım olmadığından (tezimi beğenmedi pek sevgili (!) prof.) enstitüden atıldım. Genişletmek için tıkla ... beğenmeme sebebi neymiş hocam söylediler mi???
M merdem Yeni Üye Üye Katılım 2 Mar 2007 Mesajlar 3 Puanları 1 Konum kastamonu 16 Mar 2012 #5 Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu? Ben doktora yapıyorum...