"Değerli Meslektaşlarım merhabalar. Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde yürüttüğüm Doktora tezi kapsamında, Sosyal Bilgiler öğretmenlerinin yapay zeka entegrasyonu hakkındaki görüşlerini ve kullanım durumlarını inceliyorum.
Anketimde son aşamaya geldim ancak yaz dönemi olduğu için süreci tamamlamak adına meslektaşlarımın desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacım var.
Sadece 3 dakikanızı ayırarak anketimi doldurabilir misiniz? Vakit ayıran ve destek veren tüm zümrelerime şimdiden teşekkür ederim."
docs.google.com
Anketimde son aşamaya geldim ancak yaz dönemi olduğu için süreci tamamlamak adına meslektaşlarımın desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacım var.
Sadece 3 dakikanızı ayırarak anketimi doldurabilir misiniz? Vakit ayıran ve destek veren tüm zümrelerime şimdiden teşekkür ederim."
SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN YAPAY ZEKA ENTEGRASYONU ÖLÇEĞİ (SÖB-YZEÖ)
Değerli Öğretmenimiz, bu ölçek Sosyal Bilgiler öğretmenlerinin yapay zekâ teknolojilerine yönelik tutumlarını, öz yeterlik algılarını, motivasyonlarını ve uygulama becerilerini belirlemek amacıyla geliştirilmiştir. Bilgileriniz gizli tutulacak ve veriler sadece akademik çalışmada kullanılacaktır.
docs.google.com
Son düzenleme: