sosyal bilg.mezunu arkadaşlar uyguladığınız farklı bie yöntem varsa paylşaır mıs

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan madi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sosyal bilg.mezunu arkadaşlar uyguladığınız farklı bie yöntem varsa paylşaır mıs

sınıf içi güzel etkinlik vb. bekliyorum özellikle değişik yarışmalar

istasyon sitede var hocam paylaşmıştım.
kelime yarışması önerebilirim. üniteyi bitirdikten sonra o üniteyle ilgili kelimeleri mesela olgu görüş sosyal bilim arkeolji vs. bir torbaya atıp her öğrenci çeker ve öğrenci çektiği kavramı açıklar

teşekkürler yeniden baktım istasyon çalışmasına seviyenin düşük olduğu sınıflarda zor biraz

evet hocam hem zor hem de tam kapsamlı yapmayı düşünüyorsanız masraflı bir etkinlik okullarımızın durumu ortada

etkinlik değil belki ama dersin ilk 5-10 dk öğrencilerin getirdikleri güncel haberler üzerinde konuşuyoruz. güncel haberleri de çevre, eğitim, teknoloji, doğal afetler ve ekonomiyle sınırlandırdım. böylece getirdikleri haberleri bir şekilde müfredatta bir yere yerleştiriyorum. bence konunun da illa ki o günkü konuyla ilgili olması gerekmiyor. konuştuklarımızı o yıl içinde derslerden birini bağlayabilirsiniz.özellikle 6. sınıf müfredatının bu uygulama için çok uygun olduğunu düşünüyorum...

Geri