K kuantum Üye Üye Katılım 24 Eyl 2007 Mesajlar 43 Puanları 8 Konum kütahya 23 Mar 2011 #6 Sizde de oluyor mu:Connection Problems bu hatayı o kadar çok alıyorum ki ,siteye uzun süredir giresim bile kalmadı
Sizde de oluyor mu:Connection Problems bu hatayı o kadar çok alıyorum ki ,siteye uzun süredir giresim bile kalmadı
Z zamerettii Üye Üye Katılım 20 Ara 2008 Mesajlar 41 Puanları 6 Yaş 125 Konum AFYONKARAHİSAR 6 Nis 2011 #7 Sizde de oluyor mu:Connection Problems Zeki Doğan' Alıntı: herkeste aynı sorun varsa sorun yok demektir Genişletmek için tıkla ... aynen hocam
Sizde de oluyor mu:Connection Problems Zeki Doğan' Alıntı: herkeste aynı sorun varsa sorun yok demektir Genişletmek için tıkla ... aynen hocam
erkanisanmaz Site Yöneticisi Yönetici Admin Katılım 21 Ocak 2007 Mesajlar 8,983 Puanları 683 Yaş 49 Konum Denizli Web sitesi www.sosyalbilgiler.biz 7 Nis 2011 #8 Sizde de oluyor mu:Connection Problems Üç dört gündür bu sorunun olmaması gerek. yaşayan var mı hala
F furkankaya1995 Meşhur Osmanlı Arması Üye Katılım 19 Eki 2008 Mesajlar 565 Puanları 18 Konum İskenderun 7 Nis 2011 #9 Sizde de oluyor mu:Connection Problems Sosyal Bilgiler Öğretmeni' Alıntı: Üç dört gündür bu sorunun olmaması gerek. yaşayan var mı hala Genişletmek için tıkla ... Bende bir ara baya artmıştı ama şu an sorun yok . İnşallahta olmaz.
Sizde de oluyor mu:Connection Problems Sosyal Bilgiler Öğretmeni' Alıntı: Üç dört gündür bu sorunun olmaması gerek. yaşayan var mı hala Genişletmek için tıkla ... Bende bir ara baya artmıştı ama şu an sorun yok . İnşallahta olmaz.
Z zeki doğan Çalışkan Üye Üye Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 3,912 Puanları 363 Yaş 125 Konum adana Web sitesi sosyalciniz.net 7 Nis 2011 #10 Sizde de oluyor mu:Connection Problems Bu şikayeti yapan biri olarak uzun süredir artık böyle bir sorun yaşamıyorum.Editör arkadaşlara teşekkürler...
Sizde de oluyor mu:Connection Problems Bu şikayeti yapan biri olarak uzun süredir artık böyle bir sorun yaşamıyorum.Editör arkadaşlara teşekkürler...