A admsrz07 Üye Üye Katılım 30 Nis 2008 Mesajlar 9 Puanları 3 Konum alanya-istanbul 20 Eki 2011 #1 Sosyal bilgiler sınıfıma isim arayışı içerisindeyim tavsiyesi olan arkadaşların önerisini bekliyorum. teşekkürler
Sosyal bilgiler sınıfıma isim arayışı içerisindeyim tavsiyesi olan arkadaşların önerisini bekliyorum. teşekkürler
K karahandogu Üye Üye Katılım 9 Eyl 2009 Mesajlar 12 Puanları 3 Yaş 125 Konum denizli 20 Şub 2013 #2 Sınıfıma isim bulmak istiyorum acil!!!! biz sınıfların her birine TÜRK BÜYÜKLERİNİN adını verdik benim sınıfın adı da PİRİ REİS DERSLİĞİ
Sınıfıma isim bulmak istiyorum acil!!!! biz sınıfların her birine TÜRK BÜYÜKLERİNİN adını verdik benim sınıfın adı da PİRİ REİS DERSLİĞİ
C cangul66 Aktif Üye Üye Katılım 28 Şub 2007 Mesajlar 65 Puanları 6 Konum YOZGAT 26 Mar 2013 #3 Sınıfıma isim bulmak istiyorum acil!!!! Benim sınıfımın adı: SOSYAL OTAĞI Bu isimden evvel aklımda öğrencilere mizahi dokundurma olsun diye Med-Cezir koyacaktım sonra vazgeçtim
Sınıfıma isim bulmak istiyorum acil!!!! Benim sınıfımın adı: SOSYAL OTAĞI Bu isimden evvel aklımda öğrencilere mizahi dokundurma olsun diye Med-Cezir koyacaktım sonra vazgeçtim
S semra34 Üye Üye Katılım 22 Eki 2008 Mesajlar 16 Puanları 3 Konum ankara 6 Nis 2013 #4 Sınıfıma isim bulmak istiyorum acil!!!! benim dersliğimin adı kuvva-yi milliye