• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

SINIFI EN UYGUN NASIL KARARTABİLİRİZ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bzgin

Aktif Üye
Üye
Arkadaşlar projeksiyonun görüntüsünün daha net olması için bildiğiniz üzare sınıfın karanlık olması gerekiyor, özellikle de güneş alıyorsa.fakat normal bir perde fiyatı bile 100tlnin üzerine çıkmakta ve bunu karşılayacak güçümüz bulunmamakta.Daha makul fiyata bu işi nasıl halledebilirz.Fikri olan yada sınıfından örnek verecek arkadaşlarımız varsa seninirim...Saygılar..(Ben biraz araştırdım linkteki perdeyi buldum, toplam maliyeti 66 tl olacak, ama işimize yarar mı bilmiyorum, kullanan varsa görüşlerini yazarsa sevinirim.
http://www.tekzen.com.tr/newsite/prd-632769001-bambu_stor_60x180cm_.aspx )

Bizim okulumuzda (bazı sınıflarda olmamakla birlikte )tavandaki ışıklar yerine yandan duvardan olan ışıklar projeksiyona yansımıyor,Yani uygun ışıklandırma ile bu iş çözülüyor.Ama sakın ha perdeleri tam kapatıp,ışıkları söndürmeyin(film izlemek hariç)öğrenci kopuyor o zaman

bunlar güneşlik gibi sanki güneşi içieri alabilr gibi gorunuyor tam olarak emin olmadan almayın derim.Orhan hocamın dediği gibi sınıf loş oldu mu öğrenciler uyuklamaya başlıyor bunun çözümü parlaklığı yuksek projeksiyon almak o da pahalı elinizdeki projeksiyon için bordo renkler projeksiyonun daha net gorunmesini sağlıyor askerlikte 5 perde denemesinden sonra bu sonuca ulaştık

Geri