Siberay Kulübü 1. Dönem Sene Başı Genel Kurul Toplantı Tutanağı

erkanisanmaz

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
Siberay Kulübü 1. Dönem Sene Başı Genel Kurul Toplantı Tutanağı, MEB Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında eğitim-öğretim yılı başında danışman öğretmenler ve kulüp üyesi öğrencilerin katılımıyla yapılan ilk resmi toplantının kayıt belgesidir. Kulüp yönetim organlarının yasal olarak belirlenmesi, yıllık plan taslağının onaylanması ve kulüp denetim dosyalarının eksiksiz tutulması açısından zorunlu evraklar arasında yer alır.

Ekte paylaştığımız eğitim-öğretim yılı sene başı toplantı tutanağı taslağı, bilişim sınıflarında veya dersliklerde yapılacak kulüp toplantılarına tam uyumlu olup düzenlenebilir Word formatında hazırlanmıştır.

Toplantı Tutanağında Yer Alan Gündem ve Karar Maddeleri:​

• Açılış ve Yoklama: Kulüp üyesi öğrencilerin katılım kontrolü ve toplantı salt çoğunluğunun tespiti.
  • Kulübün Misyonu ve Dijital Haklar: Danışman öğretmen rehberliğinde siber güvenlik kavramları, dijital ayak izi ile siber zorbalık ve şantaja karşı doğru hukuki/teknik adımların atılması üzerine bilgilendirme.
  • Organ Seçimleri: Açık veya gizli oylama usulüyle Kulüp Başkanı, Başkan Yardımcısı, Yazman/Sekreter, Yönetim Kurulu asıl üyeleri ve Denetleme Kurulu seçimi.
  • Yıllık Çalışma Planı Müzakeresi: 2026-2027 eğitim-öğretim yılı faaliyet takviminin incelenerek oy birliğiyle kabul edilmesi.
  • Pano ve Etkinlik Komisyonu: Okul genelinde dijital farkındalık oluşturacak "Siber Güvenlik Panosu" için 3 kişilik özel komisyonun kurulması.
  • Resmi Onay Bölümü: Danışman öğretmen, kulüp başkanı imza alanları ile okul müdürlüğü onay ve mühür kısmı.
İndirme ve Kullanım: Aşağıdaki ekten Siberay Kulübü 1. Dönem Genel Kurul Toplantı Tutanağı Word (.docx) belgesini indirebilir; okul adı, tarih, sınıf/öğrenci bilgilerini kendi okulunuza göre uyarlayıp doğrudan kullanabilirsiniz.
Kulüp çalışmalarınızda başarılar dileriz. Dokümanla ilgili görüş, öneri ve sorularınızı konu altından iletebilirsiniz.

2026-2027 MEB uyumlu Siberay Kulübü 1. dönem sene başı genel kurul toplantı tutanağı. Kurul seçimleri, pano komisyonu ve düzenlenebilir Word indirme bağlantısı.
Anahtar Kelimeler (Tags):

siberay kulübü sene başı toplantı tutanağı, siberay kulübü genel kurul tutanağı word, siberay kulübü evrakları meb, sosyal etkinlikler siberay kulübü tutanağı, okul siber güvenlik kulübü toplantı tutanağı

Ekli dosyalar

Geri