nurettin yakar nurettin yakar Üye Katılım 30 Mar 2020 Mesajlar 307 Puanları 163 Yaş 42 Konum Kahramanmaraş 24 Şub 2021 #6 Fatma Zümra' Alıntı: bende cevaplar gözükmüyor Genişletmek için tıkla ... Doğru-Yanlış sorularını diyorsanız, ses efekti var. Doğru yaparsa alkış, yanlış yaparsa kötü anlamında ses efekti duyulur.
Fatma Zümra' Alıntı: bende cevaplar gözükmüyor Genişletmek için tıkla ... Doğru-Yanlış sorularını diyorsanız, ses efekti var. Doğru yaparsa alkış, yanlış yaparsa kötü anlamında ses efekti duyulur.
D dilekgökhan Çalışkan Üye Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 490 Puanları 43 Yaş 46 Konum kırklareli 5 Mar 2021 #7 Emeklerinize sağlık çok teşekkürler hocam.
M.ÖZGÜN Çalışkan Üye Üye Katılım 13 Kas 2009 Mesajlar 262 Puanları 263 Yaş 124 Konum Antalya 10 Mar 2021 #8 nurettin yakar' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 38905Not: Bu sunu, topraklarımız, sularımız, madenlerimiz, ormanlarımız ve turizm kaynaklarımız olmak üzere beş ana bölümden oluşmaktadır. Her bölümün sonunda sorular olmak üzere uzun bir sunudur. Sunuda fark ettiğiniz eksik veya yanlış bilgi olursa; sunuyu indirmede sorun yaşarsanız beni uyarabilirsiniz. https://drive.google.com/file/d/1-PTljJ-PkUzGy2o73XXYIwzquZWPUUO8/view?usp=sharing Genişletmek için tıkla ... Emeklerinize sağlık, başarılı bir çalışma olmuş.
nurettin yakar' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 38905Not: Bu sunu, topraklarımız, sularımız, madenlerimiz, ormanlarımız ve turizm kaynaklarımız olmak üzere beş ana bölümden oluşmaktadır. Her bölümün sonunda sorular olmak üzere uzun bir sunudur. Sunuda fark ettiğiniz eksik veya yanlış bilgi olursa; sunuyu indirmede sorun yaşarsanız beni uyarabilirsiniz. https://drive.google.com/file/d/1-PTljJ-PkUzGy2o73XXYIwzquZWPUUO8/view?usp=sharing Genişletmek için tıkla ... Emeklerinize sağlık, başarılı bir çalışma olmuş.
nurettin yakar nurettin yakar Üye Katılım 30 Mar 2020 Mesajlar 307 Puanları 163 Yaş 42 Konum Kahramanmaraş 10 Mar 2021 #9 M.ÖZGÜN' Alıntı: Emeklerinize sağlık, başarılı bir çalışma olmuş. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
M.ÖZGÜN' Alıntı: Emeklerinize sağlık, başarılı bir çalışma olmuş. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
M melek-84 Üye Üye Katılım 11 Eki 2009 Mesajlar 22 Puanları 8 Konum Lüleburgaz/Kırklareli 10 Mar 2021 #10 elinize sağlık hocam erkan hocamın da çok güzel slaytları ama sizinki de çok güzel denemek için indirmiştim farklılık hoşuma gitti
elinize sağlık hocam erkan hocamın da çok güzel slaytları ama sizinki de çok güzel denemek için indirmiştim farklılık hoşuma gitti