nurettin yakar nurettin yakar Üye Katılım 30 Mar 2020 Mesajlar 306 Puanları 163 Yaş 42 Konum Kahramanmaraş 8 Mar 2025 #6 Akifcanyilmaz' Alıntı: He hicam link demesim sununuz hata veriyor bana omu demek istedim pardon Genişletmek için tıkla ... Tekrar bakarım müsait olunca hocam.
Akifcanyilmaz' Alıntı: He hicam link demesim sununuz hata veriyor bana omu demek istedim pardon Genişletmek için tıkla ... Tekrar bakarım müsait olunca hocam.
nurettin yakar nurettin yakar Üye Katılım 30 Mar 2020 Mesajlar 306 Puanları 163 Yaş 42 Konum Kahramanmaraş 8 Mar 2025 #7 Akifcanyilmaz' Alıntı: He hicam link demesim sununuz hata veriyor bana omu demek istedim pardon Genişletmek için tıkla ... Şimdi bilgisayara indirdim. Bir sorun yok hocam. Telefondan da denedim. Bazı görsellerin şekli bozulsa da sunu açılıyor.
Akifcanyilmaz' Alıntı: He hicam link demesim sununuz hata veriyor bana omu demek istedim pardon Genişletmek için tıkla ... Şimdi bilgisayara indirdim. Bir sorun yok hocam. Telefondan da denedim. Bazı görsellerin şekli bozulsa da sunu açılıyor.
A Akifcanyilmaz Üye Üye Katılım 6 Mar 2025 Mesajlar 11 Puanları 23 Yaş 24 Konum Fatih 8 Mar 2025 #8 nurettin yakar' Alıntı: Şimdi bilgisayara indirdim. Bir sorun yok hocam. Telefondan da denedim. Bazı görsellerin şekli bozulsa da sunu açılıyor. Genişletmek için tıkla ... Ben de deniyorum acilmiyor
nurettin yakar' Alıntı: Şimdi bilgisayara indirdim. Bir sorun yok hocam. Telefondan da denedim. Bazı görsellerin şekli bozulsa da sunu açılıyor. Genişletmek için tıkla ... Ben de deniyorum acilmiyor
A Akifcanyilmaz Üye Üye Katılım 6 Mar 2025 Mesajlar 11 Puanları 23 Yaş 24 Konum Fatih 8 Mar 2025 #9 Tmm hocan simdi oldu teşekkürler