B belletici Yeni Üye Üye Katılım 10 Eyl 2007 Mesajlar 1 Puanları 1 Konum tokat 27 Haz 2019 #1 Samsun da çalışan arkadaşlar Samsun 'dan La dik e hergün geliş gidiş var mi bunu yapmak her gün mantıklı mi yorumlariniz için şimdiden teşekkürler
Samsun da çalışan arkadaşlar Samsun 'dan La dik e hergün geliş gidiş var mi bunu yapmak her gün mantıklı mi yorumlariniz için şimdiden teşekkürler
yalcin_yalcin Üye Üye Katılım 23 Kas 2010 Mesajlar 28 Puanları 28 Konum samsun 28 Haz 2019 #2 hocam zor iş be allahın günü erkenden saat 6.5 7 gibi evden çık ototgara gel minibüs bekle gel geri git
hocam zor iş be allahın günü erkenden saat 6.5 7 gibi evden çık ototgara gel minibüs bekle gel geri git
yalcin_yalcin Üye Üye Katılım 23 Kas 2010 Mesajlar 28 Puanları 28 Konum samsun 28 Haz 2019 #3 ben vezirköprülüyüm samsundan gidiş yapanların çilesini görüyorum çok zor iş bunu kışı var yazı var yağışı var
ben vezirköprülüyüm samsundan gidiş yapanların çilesini görüyorum çok zor iş bunu kışı var yazı var yağışı var