2026-2027 Sağlıklı Yaşam ve Fiziksel Aktivite Kulübü 1. Dönem Sene Başı Genel Kurul Toplantı Tutanağı

erkanisanmaz

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
Sağlıklı Yaşam ve Fiziksel Aktivite Kulübü 1. Dönem Sene Başı Genel Kurul Toplantı Tutanağı, MEB Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında eğitim-öğretim yılı başında danışman öğretmenler ile kulüp üyesi öğrencilerin bir araya gelerek gerçekleştirdiği ilk toplantının resmi tutanağıdır. Kulüp yönetim ve denetim organlarının yasal olarak kurulması, yıllık hedeflerin karara bağlanması ve kulüp dosyasının eksiksiz oluşturulması adına zorunlu resmi evraklar arasında yer alır.

Ekte yer alan 2026-2027 eğitim-öğretim yılı sene başı toplantı tutanağı taslağı, spor salonu veya dersliklerde gerçekleştirilecek kurul toplantılarına uygun olup düzenlenebilir Word formatında hazırlanmıştır.

Toplantı Tutanağında Yer Alan Gündem ve Karar Başlıkları:​

• Açılış ve Yoklama: Kulüp üyesi öğrencilerin yoklamasının yapılması ve toplantı nisabının (çoğunluğun) sağlandığının tespiti.
  • Kulübün Kuruluş Amaçları ve Farkındalık: Çocuklarda hareketsiz yaşam (sedanter yaşam) ve dengesiz beslenmenin riskleri; fiziksel aktivite, dengeli beslenme ve kaliteli uykunun günlük yaşama entegrasyonu üzerine danışman öğretmen bilgilendirmesi.
  • Kurul Seçimleri: Açık veya gizli oylama yöntemiyle Kulüp Başkanı, Başkan Yardımcısı, Yazman/Sekreter, Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetleme Kurulu seçimi.
  • Yıllık Çalışma Planı Müzakeresi: 2026-2027 eğitim-öğretim yılı boyunca yürütülecek fiziksel aktivite ve sağlıklı beslenme faaliyetlerinin okunarak oy birliğiyle kabul edilmesi.
  • Pano Komisyonu: Okul panosunu düzenli aralıklarla sağlıklı yaşam temalarıyla güncellemek üzere 3 kişilik Pano Komisyonunun görevlendirilmesi.
  • Resmi Onay Bölümü: Danışman öğretmen, kulüp başkanı imza alanları ile okul müdürlüğü onay ve mühür kısmı.
İndirme ve Düzenleme: Konu ekindeki Sağlıklı Yaşam ve Fiziksel Aktivite Kulübü 1. Dönem Genel Kurul Toplantı Tutanağı Word (.docx) dosyasını indirerek okul adı, tarih, derslik ve seçilen öğrenci bilgilerini kolayca ekleyebilir, çıktısını alarak doğrudan kulüp dosyanıza ekleyebilirsiniz.
Tüm danışman öğretmenlerimize ve hareketli yaşam bilinci kazanan öğrencilerimize başarılı bir dönem dileriz. Evrakla ilgili soru ve önerilerinizi konu altından paylaşabilirsiniz.

Meta Açıklaması (Meta Description - 150-160 Karakter):

2026-2027 MEB uyumlu Sağlıklı Yaşam ve Fiziksel Aktivite Kulübü 1. dönem sene başı toplantı tutanağı. Kurul seçimleri, gündem maddeleri ve Word indirme bağlantısı.
Anahtar Kelimeler (Tags):

sağlıklı yaşam ve fiziksel aktivite kulübü toplantı tutanağı, sağlıklı yaşam kulübü sene başı genel kurul tutanağı word, meb kulüp toplantı tutanakları, fiziksel aktivite kulübü evrakları, sosyal etkinlikler sağlıklı yaşam kulübü kararları

Ekli dosyalar

Geri