PROMACTO PRO X08 LED

Şeyhmus Yüce

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
PROMACTO PRO X08 LED

iremkaya' Alıntı:
Çok kolay. Kumanda üzerinde ileri geri tuşuyla seçim yapabiliyorsunuz. Flash belleğinizi açtığınızda film, fotoğraf,müzik, metin diye seçenekler çıkıyor. Resimlerinize bakacaksanız fotoğraf seçeneğini seçiyorsunuz. Ne kadar fotoğraf dosyanız varsa hepsi ekrana sıralanıyor. Siz istediğiniz dosyayı seçip ekranda büyütebiliyor, dururabiliyor,zoomlayabiliyorsunuz.İsterseniz sıradan resimlerinize ileri geri tuşuyla bakabiliyor, istersenizde otomatik olarak resimlerin sıradan geçiş yapmasını (6 değişik animasyon seçeneği var) sağlayabiliyorsunuz.
Filmler içinde aynı şey. Bütün film dosyalarını görebiliyorsunuz. İstediğiniz filmin üstüne gelip(altında filmin ismi yazıyor) play tuşuna basıyor ve filmi dev ekran seyretmeye başlıyorsunuz. Size ilginç bir özelliği daha söyleyeyim, MKV filmleri DVD oynatıcıya ihtiyaç duymadan Türkçe alt yazılı olarak oynatabilen tek projeksiyon bu. Yani bedavadan bir de media playeriniz var :)İsterseniz 16:9, isterseniz 4:3 ekran tercihiniz var. Digital key stonela yattığınız yerden tavanda yada karşı duvarda film izleyebilir, maç seyredebilirsiniz. Kendi tripou var. Gerçekten ömürlük bir projeksiyon. 30.000 saat lamba ömrü :) Sınıflara perde gerekiyor. Perdeyle kullanınca sorun yok. Evde zaten ışıkları kısınca , sinemaya gitmeye gerek kalmıyor :)

Garip olan bir şey var 1. sis bu kadar bilgiyi sadece kullanmakla nasıl öğrendiniz hadi öğrendiniz nasıl yazabildiniz. Diyelim ki siteden aldınız öyle yazdınız. Benim dikkatimi çekense üyelik tarihi bakın 20 Eylül diyor. Bende şüphe uyandırdı. Birde bu sitede sadece 2 mesaj yazmış ikiside bu konuya. Garip değil mi? Sırf bunraya mesaj yazmak için üye olmak :)))

Şeyhmus Yüce

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
PROMACTO PRO X08 LED

Birşey daha slayt ilerletme işini yapamıyor bu cihaz. Yani Powerpoint slaytlarını ilerletemiyor. Bunun için slaytı ya resim yapacaksınız ve resimleri ilerleteceksiniz ki bu urumda animasyonları göremezsiniz. Ya da video formatına çevirmeniz lazım ki bunu yapacak programa ihtiyacınız olacak. Kısacası powerpoint için işe yaramaz.

iremkaya

Yeni Üye
Üye
Siz benim yazdıklarımı, üç aşağı beş yukarı biraz araştırma yapan ve cihazı kullanan biri olarak, bir soru üstüne açıklama yapmasını ''garip'' bulmanız asıl benim garibime gitti. Yazdıklarımda garip olacak bir şey yok. Sadece teknik bilgiler var. Teknik bilgiler size garip geldiyse ona ben bir şey diyemem.

Gelelim sizin power point olayınıza. Asıl sizin power pointle ilgili teknik bilgi yazmanız, bu cihazı bilmeyen ve kullanmayan biri olarak garip değilmi acaba?

''. Ya da video formatına çevirmeniz lazım ki bunu yapacak programa ihtiyacınız olacak. Kısacası powerpoint için işe yaramaz.''

Cümlesi çok garipti gerçekten. Halbuki sıradan bilgisayar bilgisi olan her insan (özel bir bilgi ve eğitime ihtiyaç duymadan) basit bir cover programıyla , power pointinizi 1 dakika içinde istediğiniz video formatına çevirebilir.((Eğer cover programınız yoksa indirebileceğiniz yüzlerce site var google da. Sadece ''power pointten videoya nasıl çeviririm'' diye aramanız yeterli) Ayrıca bu durum sadece Flash belleğinizden yapacağınız sunumlarda, bilgisayar kullanmadığınız durumlarda geçerli

Bilgisayara bağlanarak zaten power pointinizle sunumunuzu rahatlıkla yapabilirsiniz.

Umarım buda garip gelmemiştir...

Şeyhmus Yüce

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
PROMACTO PRO X08 LED

iremkaya' Alıntı:
Siz benim yazdıklarımı, üç aşağı beş yukarı biraz araştırma yapan ve cihazı kullanan biri olarak, bir soru üstüne açıklama yapmasını ''garip'' bulmanız asıl benim garibime gitti. Yazdıklarımda garip olacak bir şey yok. Sadece teknik bilgiler var. Teknik bilgiler size garip geldiyse ona ben bir şey diyemem.

Gelelim sizin power point olayınıza. Asıl sizin power pointle ilgili teknik bilgi yazmanız, bu cihazı bilmeyen ve kullanmayan biri olarak garip değilmi acaba?

''. Ya da video formatına çevirmeniz lazım ki bunu yapacak programa ihtiyacınız olacak. Kısacası powerpoint için işe yaramaz.''

Cümlesi çok garipti gerçekten. Halbuki sıradan bilgisayar bilgisi olan her insan (özel bir bilgi ve eğitime ihtiyaç duymadan) basit bir cover programıyla , power pointinizi 1 dakika içinde istediğiniz video formatına çevirebilir.((Eğer cover programınız yoksa indirebileceğiniz yüzlerce site var google da. Sadece ''power pointten videoya nasıl çeviririm'' diye aramanız yeterli) Ayrıca bu durum sadece Flash belleğinizden yapacağınız sunumlarda, bilgisayar kullanmadığınız durumlarda geçerli

Bilgisayara bağlanarak zaten power pointinizle sunumunuzu rahatlıkla yapabilirsiniz.

Umarım buda garip gelmemiştir...

cevabını mail olarak size attım. bakın isterseniz irem hanım yada gazi bey mi desem :)

merve3501

Yeni Üye
Üye
promactonun yeni modeli prox02 çok daha muhteşem bir cihaz. inceleme imkanım oldu. 1280x800 gerçek çözünürlük, 500 ansilümen, dahili batarya, 4 gb dahili hafıza, cihazın üstünde dokunmatik kumanda paneli, brilliant görüntü teknolojisi, yakın mesafeden geniş ekran özellikleriyle benzer bütün cihazlardan ayrılmış. paraya kıyıp bundan almayı düşünüyorum açıkcası.