PARALEL VE MERİDYENLERİN HİKAYESİ elinize sağlık hocam
P pinarguzel Üye Üye Katılım 11 Kas 2010 Mesajlar 5 Puanları 3 Konum hatay 5 Kas 2013 #16 PARALEL VE MERİDYENLERİN HİKAYESİ elinize sağlık hocam
E efesel Misafir Ziyaretçi 5 Kas 2013 #17 PARALEL VE MERİDYENLERİN HİKAYESİ çocuklar için çok hoş ve ilgi çekici. tebrikler
E Ege Oðlan Üye Üye Katılım 20 Kas 2011 Mesajlar 8 Puanları 1 Konum Manisa 5 Kas 2013 #18 PARALEL VE MERİDYENLERİN HİKAYESİ emeğinize sağlık güzel olmuş. bu konuyu anlatmıştım ama en kısa zamanda çocuklara bunu izleteceğim nasipse...
PARALEL VE MERİDYENLERİN HİKAYESİ emeğinize sağlık güzel olmuş. bu konuyu anlatmıştım ama en kısa zamanda çocuklara bunu izleteceğim nasipse...
S sumaya Üye Üye Katılım 17 Nis 2010 Mesajlar 29 Puanları 6 Yaş 123 Konum istanbul 5 Kas 2013 #19 PARALEL VE MERİDYENLERİN HİKAYESİ Harikasınız . İnanın sizin gibi öğretmenlerin çalışmalarını görünce insan kendi öğretmenliğini sorguluyor
PARALEL VE MERİDYENLERİN HİKAYESİ Harikasınız . İnanın sizin gibi öğretmenlerin çalışmalarını görünce insan kendi öğretmenliğini sorguluyor
H halili.sonmez Üye Üye Katılım 22 Eyl 2007 Mesajlar 8 Puanları 3 Yaş 124 Konum gümüşhane 6 Kas 2013 #20 PARALEL VE MERİDYENLERİN HİKAYESİ emeğinize sağlık fakat ben bunu izlet(e)mem.konu itibari ile düşünce ve inanışları olumsuz yönde etkileyebileceğini düşünmekteyim.
PARALEL VE MERİDYENLERİN HİKAYESİ emeğinize sağlık fakat ben bunu izlet(e)mem.konu itibari ile düşünce ve inanışları olumsuz yönde etkileyebileceğini düşünmekteyim.