E edakonarr Aktif Üye Üye Katılım 14 Eyl 2018 Mesajlar 84 Puanları 53 Konum Gaziantep 2 Kas 2018 #11 mehmet özküz' Alıntı: benimkiler coştu baya bir dahakine hafif fon müzikli yapıcam hocam. özellikle türk tarihinde harika uygulanır bu.. ilgi çekici Genişletmek için tıkla ... Türk tarihinede uyarladım hocam ilk Türk devletlerine atmıştım onuda buraya
mehmet özküz' Alıntı: benimkiler coştu baya bir dahakine hafif fon müzikli yapıcam hocam. özellikle türk tarihinde harika uygulanır bu.. ilgi çekici Genişletmek için tıkla ... Türk tarihinede uyarladım hocam ilk Türk devletlerine atmıştım onuda buraya
E edakonarr Aktif Üye Üye Katılım 14 Eyl 2018 Mesajlar 84 Puanları 53 Konum Gaziantep 2 Kas 2018 #12 mehmet özküz' Alıntı: benimkiler coştu baya bir dahakine hafif fon müzikli yapıcam hocam. özellikle türk tarihinde harika uygulanır bu.. ilgi çekici Genişletmek için tıkla ... Türk tarihinede uyarladım hocam ilk Türk devletlerine atmıştım onuda buraya
mehmet özküz' Alıntı: benimkiler coştu baya bir dahakine hafif fon müzikli yapıcam hocam. özellikle türk tarihinde harika uygulanır bu.. ilgi çekici Genişletmek için tıkla ... Türk tarihinede uyarladım hocam ilk Türk devletlerine atmıştım onuda buraya
Mehmet ÖZKÜZ Etkinlik ve Yarışma Üye Katılım 29 Eki 2011 Mesajlar 2,078 Puanları 333 Yaş 39 Konum Denizli 2 Kas 2018 #13 Eda hocam harikasınız yaa ben göremedim nerde?
Mehmet ÖZKÜZ Etkinlik ve Yarışma Üye Katılım 29 Eki 2011 Mesajlar 2,078 Puanları 333 Yaş 39 Konum Denizli 2 Kas 2018 #14 İlk türk devletlerini d ehocma burdaki gibi büyük şekilde atabilir misiniz
gokdenay Üye Üye Katılım 25 Eyl 2017 Mesajlar 26 Puanları 23 Yaş 45 Konum adana 7 Kas 2018 #15 hani hiçbir şey yok hocam