Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ayrıca perfomans görevini yapmayan öğrenciler için nasıl bir tutanak tutuyorsunuz ya da ne yapıyosunuz?0(sıfır)vermek doğru mu?vermeyincede performans notunu almadan hesaplıyor.
Arkadaşım diğer meslektaşlarımda söylemiş ama ortak rapor bende hiç duymadım. performans görevini teslim etmeyenlere önce ailesine bilgi veriliyor. sonra teslim etmeyenlere sıfır verilebiliyor. ben bir tutanak falan hiç tutmadım ama tutmak daha sağlıklı. bizim müdürümüz bunu çok araştırdı ve sonunda sıfır verilebileceği kanısına vardı.
performans görevleri oldukça külfetli bir iş aslında. velisine göndersen de velililerin birçoğu ilgilenmiyor.ben de bunun için çeşitli yöntemler geliştirdim. burada veli toplantısında bile veli bulamazken performans görevleri ile ilgili veli ile nasıl irtibata geçebilirim zaten..
ortak sınav raporu ilköğretim kurumlar yönetmeliğindeki son değişikliklerde var 2. dönem istenecek biz de hiç tutmadık ben de arıyorum bu arada performansı getirmeyen öğrencinin velisine dilekçe yazıyoruz veli imzalıyor 0 veriyoruz ama 0 verilmiyor diye de biliyorum bakmak lazım
arkadaşlar performans görevlerini sınıfta mı yaptırıyorsunuz?ben bir kere yaptırayım dedim yaptığıma yapacağıma pişman oldum şimdi sadece ödev olarak alıp değerlendiriyorum.