link yok açamıyorum Bakalım hocam
T thelion Aktif Üye Üye Katılım 5 Şub 2007 Mesajlar 85 Puanları 18 10 Ocak 2019 #11 pembesevim' Alıntı: link yok açamıyorum Genişletmek için tıkla ... Bakalım hocam
senasenasena Yeni Üye Üye Katılım 2 Şub 2021 Mesajlar 2 Puanları 23 Yaş 36 Konum 2edededed 2 Şub 2021 #13 thelion' Alıntı: ARKADAŞLAR SORUNUN BİR TANESİNDEKİ HATADAN DOLAYI DOSYAYI YENİLEDİM Orijinal 3 te 3 tarih yarismasi Kendi çalışmamdır Genişletmek için tıkla ... hocam elinize saglık nasıl ulaşabiliriz?
thelion' Alıntı: ARKADAŞLAR SORUNUN BİR TANESİNDEKİ HATADAN DOLAYI DOSYAYI YENİLEDİM Orijinal 3 te 3 tarih yarismasi Kendi çalışmamdır Genişletmek için tıkla ... hocam elinize saglık nasıl ulaşabiliriz?
T thelion Aktif Üye Üye Katılım 5 Şub 2007 Mesajlar 85 Puanları 18 7 Şub 2021 #14 3 TE 3 TARİH YA İSTİKLAL YA ÖLÜM Orijinal Format - Sosyal Bilgiler Dünyası www.sosyalbilgilerdunyasi.com Normalde başka sitenin linkini koymak istemem ama zorunda olduğum iç n veriyorum Üstteki linkten oyunu indirebilirsiniz
3 TE 3 TARİH YA İSTİKLAL YA ÖLÜM Orijinal Format - Sosyal Bilgiler Dünyası www.sosyalbilgilerdunyasi.com Normalde başka sitenin linkini koymak istemem ama zorunda olduğum iç n veriyorum Üstteki linkten oyunu indirebilirsiniz