Hocam ben de sizi bekliyorum örnek içinHocam bizden bugün rapor istediler bir aksilik olmazsa bu akşam hazırlar sunarım yarın okul idaresine
hocam seminer raporunu tüm seminer çalışmaları bittikten sonra genel bir değerlendirme çalışması yapacakmışız,Seminer bitimine doğru genel bir değerlendirme içeren seminer raporu hazırlar,forumda paylaşırım.Uzaktan eğitim değerlendirmesi isterseniz eğer daha tamamlamadığım hazırladığım şu formatta bir şey hazırlıyorum,isterseniz paylaşabilirim kendinize göre doldurursunuz.Merhabalar hocalarım seminer çalışmalarıyla ilgili rapor istenen var mı?
Tamam hocam teşekkür ederim.hocam seminer raporunu tüm seminer çalışmaları bittikten sonra genel bir değerlendirme çalışması yapacakmışız,Seminer bitimine doğru genel bir değerlendirme içeren seminer raporu hazırlar,forumda paylaşırım.Uzaktan eğitim değerlendirmesi isterseniz eğer daha tamamlamadığım hazırladığım şu formatta bir şey hazırlıyorum,isterseniz paylaşabilirim kendinize göre doldurursunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 35984
Hocam hazırladığınız seminer raporunu da süreç bittikten sonra paylaşırsanız minnettar oluruz teşekkürlerhocam seminer raporunu tüm seminer çalışmaları bittikten sonra genel bir değerlendirme çalışması yapacakmışız,Seminer bitimine doğru genel bir değerlendirme içeren seminer raporu hazırlar,forumda paylaşırım.Uzaktan eğitim değerlendirmesi isterseniz eğer daha tamamlamadığım hazırladığım şu formatta bir şey hazırlıyorum,isterseniz paylaşabilirim kendinize göre doldurursunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 35984