Arkadaşlar ben geçtiğimiz atama döneminde norm fazlası olduğum için tayin istedim ve başka bir okula tayinim yapıldı. 2 aydır bu okulda çalışıyorum. okulda 30 saat sosyal bilgiler dersi var ben tayin isterken ders saati 36 saat gözüküyordu meğerse öyle değilmiş. dolayısıyla ben hizmet puanım diğer öğretmen arkadaşımızdan az olduğu için yeniden norm fazlası durumuna düşmüşüm ve bir hafta içinde başvuru yapmazsam resen atanacağım söylendi. milli eğitim bu konuda gerekli resmi yazıları yayınlamış.
Şimdi benim size sorum şu : ben zaten bu okula norm fazlası olduğum için atandım. Ders saatinin yanlılş gösterilmesinin bedelini ben mi ödemeliyim? Bu konuda yapabileceğimiz hiçbirşey yokmuş üst makamlar bile böyle söyledi.. yine düzen değiştirme yine öğrenci okul değiştirmek hatta belkide yerleşim yerini değiştirmek zorunda kalıcam bu haksızlık değilse nedir?
Şimdi benim size sorum şu : ben zaten bu okula norm fazlası olduğum için atandım. Ders saatinin yanlılş gösterilmesinin bedelini ben mi ödemeliyim? Bu konuda yapabileceğimiz hiçbirşey yokmuş üst makamlar bile böyle söyledi.. yine düzen değiştirme yine öğrenci okul değiştirmek hatta belkide yerleşim yerini değiştirmek zorunda kalıcam bu haksızlık değilse nedir?