I ialgi Yeni Üye Üye Katılım 27 Ara 2010 Mesajlar 1 Puanları 3 Konum DENİZLİ 3 Ara 2013 #11 SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN MATERYAL/DOKUMAN TEMİN EDEBİLECEĞİ BAZI ADRESLER mta yazdım yoğun ilgiden dolayı gönderemiyoruz diye msj gönderdi.çok üzüldüm
SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN MATERYAL/DOKUMAN TEMİN EDEBİLECEĞİ BAZI ADRESLER mta yazdım yoğun ilgiden dolayı gönderemiyoruz diye msj gönderdi.çok üzüldüm
S sniper_xxx Üye Üye Katılım 1 Kas 2011 Mesajlar 12 Puanları 1 Konum çamlıdere 3 Ara 2013 #12 SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN MATERYAL/DOKUMAN TEMİN EDEBİLECEĞİ BAZI ADRESLER sosyal medyanın ne kadar hızlı çalıştığını gösteriyor.Metin hoca ve erkan hoca saolsun sayelerinde gündemi takip ediyoruz.
SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN MATERYAL/DOKUMAN TEMİN EDEBİLECEĞİ BAZI ADRESLER sosyal medyanın ne kadar hızlı çalıştığını gösteriyor.Metin hoca ve erkan hoca saolsun sayelerinde gündemi takip ediyoruz.
H hector2 Üye Üye Katılım 22 Eki 2011 Mesajlar 6 Puanları 3 Konum konya 4 Ara 2013 #13 SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN MATERYAL/DOKUMAN TEMİN EDEBİLECEĞİ BAZI ADRESLER arkadaşlar bana vakıflar genel müdürlüğüne nasıl yazdınız ben çoğuna yazamadım bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN MATERYAL/DOKUMAN TEMİN EDEBİLECEĞİ BAZI ADRESLER arkadaşlar bana vakıflar genel müdürlüğüne nasıl yazdınız ben çoğuna yazamadım bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
A akýn15 Yeni Üye Üye Katılım 15 Ara 2009 Mesajlar 2 Puanları 1 Konum antalya 4 Ara 2013 #14 SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN MATERYAL/DOKUMAN TEMİN EDEBİLECEĞİ BAZI ADRESLER hocam bir zamanlar Osmanlı kitabların nereden temin ettiniz teşekürler
SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN MATERYAL/DOKUMAN TEMİN EDEBİLECEĞİ BAZI ADRESLER hocam bir zamanlar Osmanlı kitabların nereden temin ettiniz teşekürler
A akýn15 Yeni Üye Üye Katılım 15 Ara 2009 Mesajlar 2 Puanları 1 Konum antalya 4 Ara 2013 #15 SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN MATERYAL/DOKUMAN TEMİN EDEBİLECEĞİ BAZI ADRESLER hocam bir zamanlar Osmanlı kitablarını nereden temin ettiniz teşekürler
SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN MATERYAL/DOKUMAN TEMİN EDEBİLECEĞİ BAZI ADRESLER hocam bir zamanlar Osmanlı kitablarını nereden temin ettiniz teşekürler