Ne Mutlu Türküm Diyene hiç bişey yapamiom biraz anlatin bakem şunu nasil indirioz ??? ??? ???
H hayalet64 Yeni Üye Üye Katılım 9 Mar 2011 Mesajlar 2 Puanları 1 Konum uşak 9 Mar 2011 #6 Ne Mutlu Türküm Diyene hiç bişey yapamiom biraz anlatin bakem şunu nasil indirioz ??? ??? ???
S Sosyal Öðretmeni Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol. Üye Katılım 7 Mar 2010 Mesajlar 404 Puanları 28 Yaş 124 Konum İlkadım, Samsun Web sitesi www.facebook.com 9 Mar 2011 #7 bakın orada küçük bir ataç var. yanına tıklayın indirin. zor bir şey değil.
L leylaakkaya Üye Üye Katılım 23 Eyl 2010 Mesajlar 6 Puanları 1 Konum balıkesir 30 Mar 2011 #8 Ne Mutlu Türküm Diyene HOCAM SUNULARINIZA HEM BEN HEM ÖĞRENCİLER BAYILIYOR ÇOK ÇALIŞKAN VE BAŞARILI BİR İNSANSINIZ TEBRİK EDERİM
Ne Mutlu Türküm Diyene HOCAM SUNULARINIZA HEM BEN HEM ÖĞRENCİLER BAYILIYOR ÇOK ÇALIŞKAN VE BAŞARILI BİR İNSANSINIZ TEBRİK EDERİM
F furkankaya1995 Meşhur Osmanlı Arması Üye Katılım 19 Eki 2008 Mesajlar 565 Puanları 18 Konum İskenderun 30 Mar 2011 #9 Ne Mutlu Türküm Diyene Ne Mutlu Türküm Diyene -------------------------------------------------------------------------------- Ne Mutlu Türküm Diyene.
Ne Mutlu Türküm Diyene Ne Mutlu Türküm Diyene -------------------------------------------------------------------------------- Ne Mutlu Türküm Diyene.
G GÜÇLÜ GÝRL Yeni Üye Üye Katılım 31 Mar 2011 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 124 Konum ankara 31 Mar 2011 #10 Ne Mutlu Türküm Diyene süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya allah razı olsun