Ne Kadar Doğru Yapıyoruz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LGmax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam usulünüz bu şekilde ama anlatım tarzınız iyi değil. bir sosyalci arkadaş yüzünden tüm sosyalcilere "yatıyor" tabirini kullanamazsınız. ben açıklamamı yaptım yukarıda zaten. bu da bizden kaynaklanan bir şey değil. adamlar kılavuz kitapta birşey vermiyor ama SBS de soruyor. biz de ister istemez kitabın dışına çıkıyoruz. yukarıdaki açıklamamda bu yer alıyor.

Peki plan olayı nedir? Neden bazı arkadaşlar başka bir planı uyguluyorlar?

müfettişler bunu istiyorlar. kılavuz kitaplar çok iyi okullar için hazırlanmıştır diyorlar. bu nedenle de siz ayrı bir plan yapacaksınız deniyor. bu nedenle de öğretmenler farklı planları kullanmak zorunda kalıyorlar.

Türkiyede bölgelere ve müfettişlere göre farklılıklar yaşanıyor. bu da bu farklılıklardan birisi. bölgesel gerilikler nedeniyle müfettişler kılavuz kitapları kabul etmiyorlar. bu nedenle de yeniden plan yaptırıyorlar. burda da aynı durum var. geçen sene gelen müfettiş plan yapılacak dedi. bu sene gelen neden ayrı bi planınız var hocam dedi. yani ne zaman ne olacağı pek bilinmiyor. günlük plan isteyen müfettişler bile var. aynı şekilde biz ŞÖK'lerde öğrencilerin her birisini tek tek değerlendiriyoruz. çünkü bizden istenen bu. ama birçok yerde böyle bir şey istenmiyor. neyse işte.. bunun gibi birçok değişiklik var...

Geri