Nasıl Ders İşliyorsunuz?

Nasıl Ders İşliyorsunuz?

her yerde sorun aynı galiba öğrenciler zaten dersimizi sevmiyor birde bu zorluklar

Nasıl Ders İşliyorsunuz?

Sınıfta ne bilgisayar ne projeksiyon ne tepegöz falan var.Din sınıfında bile var bunlar.Ama bizde sadece birkaç eski harita bir külüstür yerküre ıvır zıvır var.Bu şartlarda ne yapabiliriz zaten.Ders saatleri indirilmiş konular aynı.Yani herşey aleyhimize ...

Nasıl Ders İşliyorsunuz?

zor durumda olan bi tek benim diye düşünüyodum ama farklı illlerde olan arkadaşlarda aynı durumdaymış van bahçesaray da çalışıyorum öğrencilerin çoğu okuma yazma bilmiyor.zaten amaçsızlar işten kaçmak için okula geliyorlar.hiç bi uğraş çaba yok. dersi en etkili şekilde işemeye gayret gösteriyorum ama öğrenci katılmayınca hiç bir işe yaramıyor bu durum.mesleğimden bıkar duruma geldim 2. yılımda...

Nasıl Ders İşliyorsunuz?

Derste not tutturmuyorum.Ders kitabı yok.Çalışma kitabımı yansıtıyorum ve ders özetlerini dağıtıyorum.Çalışma kitabını birebir yaptırıyorum

Nasıl Ders İşliyorsunuz?

Köy okullarında çalışmanın zorluğunu bütün arkadaşlar bilir.Öğrencinin ne kendine ait bir çalışma odası vardır ne de onunla ilgilenecek velisi, baba yemeğini yer kahveye gider anne ise komşusuna gezmeye olan o zavallı çocuğa olur ders kitaplarındaki etkinlikleri mi yapacak dersine mi hazırlanacak.Bu yüzden bütün yük yine biz öğretmenlere düşer öğretmen en iyi şekilde dersine hazrlanıp öğrencisine hazır bilgileri derste kavratmaya gayret eder.

Geri