Müfredatı Nasıl Yetiştirdiniz

I. TEOG Sınavında Müfredatı Nasıl Yetiştirdiniz

• Yetiştiremedim

Kullanılan: 90 4.7%
  • Üstün körü anlatarak yetiştirdim.

Kullanılan: 214 11.2%
  • Normal iki saat derse girerek yetiştirdim

Kullanılan: 181 9.5%
  • Yetiştiremeyecektim. Başka öğretmenlerden ders aldım.

Kullanılan: 572 29.9%
  • İnkılap Dersi dışında girdiğim diğer dersler sayesinde yetiştirdim.

Kullanılan: 857 44.8%

• Kullanılan toplam oy
    1,914

tarramiray

Yeni Üye
Üye
Başkalarının dersini alıp konuları tamamladığımız sürece.asla bizi farketmeyeceler ve anlamayacaklar..

kilislisosyalci

Yeni Üye
Üye

kurs ve ders notlarıyla ancak yetiştirebildim haftada iki saatle olacak bir şey değil her yıl vatandaşlık derslerini kullanıyorduk bu yıl onu da kaldırdılar bu soruna bir çözüm bulunmalı artık

sosyalçç

Çalışkan Üye
Üye

Sırf şuradaki sıkıntıları birileri neden duymaz,ek bir şeyler yapmadan yetiştiren yok,belli ki bundan muzdarip sadece öğretmen,öğrenci de az ya da çok işlediğinin,yeterli olup-plmadığının farkında değil.Seçmeli denilen ders zaten tarih değil,seçilirse mecburi kullanılıyor,seçilmedi,2 saatte harikalar başardık:(Ne acı...

emo5600

Üye
Üye

Emre hocam öğrencinin mağdur olmaması için başka derslere girmek zorundayız....., biz girsek de girmesek de bakanlığın bir şey yapacağı yok.......... bu programı hazırlayanlar sizden bizden iyi biliyor bunun yetişmeyeceğini bu sadece Teog da değil sbs de de oks de de böyleydi ve hala da böyle............

simal_ay

Üye
Üye

2 sınıfım var.4 hafta boyunca teknoloji tasarım ve görsel sanatlar dersine girdim hafta da 4 saat bu şkilde 2 saattte hafta sonu kurslarda test çalışmaları yaptım kesinlikle ders saati arttırılmalı