A ayça123 Yeni Üye Üye Katılım 5 Ara 2010 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 125 Konum ankara 5 Ara 2010 #6 Mevsimlerin Oluşumu (kısa film) açılmıyoo .@
Cumali Güler zalatar Moderatör Katılım 17 Nis 2008 Mesajlar 2,466 Puanları 283 Konum adana 5 Ara 2010 #7 Mevsimlerin Oluşumu (kısa film) ayça123' Alıntı: açılmıyoo .@ Genişletmek için tıkla ... bilgisayarında media player den başka oynatıcı yoksa açılmaması normal ya codec yükle ya da kmplayer gom bsplayer gibi bir oynatıcı
Mevsimlerin Oluşumu (kısa film) ayça123' Alıntı: açılmıyoo .@ Genişletmek için tıkla ... bilgisayarında media player den başka oynatıcı yoksa açılmaması normal ya codec yükle ya da kmplayer gom bsplayer gibi bir oynatıcı
Ö Ökarya Yeni Üye Üye Katılım 6 Ara 2010 Mesajlar 1 Puanları 1 Konum istanbul 6 Ara 2010 #8 Mevsimlerin Oluşumu (kısa film) yapanın emeğine sağlık
M m_seray Üye Üye Katılım 11 Ocak 2011 Mesajlar 6 Puanları 1 Yaş 125 Konum izmir 11 Ocak 2011 #9 Mevsimlerin Oluşumu (kısa film) İçten teşekkür etmek isterdim ama açılmıyor. Neyse güzel olduğunu umuyorum. Yine de teşekkür ederim ama nasıl açıldığını söylerseniz memnunu olacağım.
Mevsimlerin Oluşumu (kısa film) İçten teşekkür etmek isterdim ama açılmıyor. Neyse güzel olduğunu umuyorum. Yine de teşekkür ederim ama nasıl açıldığını söylerseniz memnunu olacağım.
Cumali Güler zalatar Moderatör Katılım 17 Nis 2008 Mesajlar 2,466 Puanları 283 Konum adana 11 Ocak 2011 #10 Mevsimlerin Oluşumu (kısa film) m_seray' Alıntı: İçten teşekkür etmek isterdim ama açılmıyor. Neyse güzel olduğunu umuyorum. Yine de teşekkür ederim ama nasıl açıldığını söylerseniz memnunu olacağım. Genişletmek için tıkla ... bilgisayarında media player den başka oynatıcı yoksa açılmaması normal ya codec yükle ya da kmplayer gom bsplayer gibi bir oynatıcı
Mevsimlerin Oluşumu (kısa film) m_seray' Alıntı: İçten teşekkür etmek isterdim ama açılmıyor. Neyse güzel olduğunu umuyorum. Yine de teşekkür ederim ama nasıl açıldığını söylerseniz memnunu olacağım. Genişletmek için tıkla ... bilgisayarında media player den başka oynatıcı yoksa açılmaması normal ya codec yükle ya da kmplayer gom bsplayer gibi bir oynatıcı