Mesleki Çalışma İnkılap Performans Örnek

siyad_1

Aktif Üye
Üye
Mesleki Çalışma İnkılap Örnek

Hocam teşekürler sadece bu haliylemi verilecek yoksa gereklii çalışmada yapılacakmı sunum vb. Bugün okulda yazıya baktık sanki projeyi konu olarak belirlemenin dışında hazırlanış süreçlerinide isityorlar gibi geldi.

SYLAR

Unutulanlar dışında yeni bir şey yok.
Üye
Mesleki Çalışma İnkılap Örnek

siyad_1' Alıntı:
Hocam teşekürler sadece bu haliylemi verilecek yoksa gereklii çalışmada yapılacakmı sunum vb. Bugün okulda yazıya baktık sanki projeyi konu olarak belirlemenin dışında hazırlanış süreçlerinide isityorlar gibi geldi.

Hocam,   bizden istenen  sadece  taslak,   idareye   biz  sadece  taslak vereceğiz, buna uygun Proje  veya  performans  yapmayacağız. Beden Eğitimi, Müzik, Görsel Sanatlar ile Teknoloji ve Tasarım öğretmenleri her bir sınıf için (EK-2)’de belirtilen öğretim yöntem ve teknikleri kapsamında bir sunum hazırlayacaktır. Eğer isterlerse, öğrencilerin hazırlamış  olduğu  örnek bir  proje  veya  performans da  isteyebilirler  ama  ben İlköğretim kurumları yönetmeliğindeki  değişikliğe göre 40. maddeye göre  Proje ve performans görevleri, öğretmence değerlendirildikten sonra öğrenciye iade edilir ve öğrenci tarafından ders yılı sonuna kadar saklanır. maddesine  güvenerek idareye  Proje veya performans teslim etmeyeceğim.