• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Deneme Sınavı MEBİ 7. Deneme - 27 Nisan-3 Mayıs

erkanisanmaz

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz

LGS Maratonunda Dev Adım: MEBİ 7. Deneme Sınavı​

LGS’ye sayılı zaman kala, gerçek sınav provası yapmaya hazır mısın? Milli Eğitim Bakanlığı’nın yenilikçi eğitim platformu MEBİ, 7. Deneme Sınavı ile öğrencilerin yanındaki yerini alıyor.

• Yeni Nesil Soru Deneyimi: MEB’in güncel müfredatına ve soru tarzına %100 uyumlu, muhakeme yeteneğini ölçen özgün sorular.
  • Gerçekçi Sınav Provası: Zaman yönetimi becerilerini geliştirmek için tasarlanmış, sınav stresini yönetmeni sağlayacak bir simülasyon.
  • Detaylı Analiz İmkanı: Sınav sonrası hangi konuda ne kadar başarılı olduğunu gör, eksik olduğun kazanımlara anında odaklan.
  • Tamamen Ücretsiz ve Erişilebilir: Türkiye’nin her yerinden MEBİ platformu üzerinden dilediğin an katılma imkanı.
  • Sözel ve Sayısal bölümlerden oluşan denememiz; Türkçe, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Yabancı Dil, Matematik ve Fen Bilimleri derslerini kapsamaktadır.

Unutma: Başarı, tesadüf değil; düzenli pratik ve doğru analizlerin sonucudur. MEBİ 7. Deneme ile kendi sınırlarını zorla, hedeflerine bir adım daha yaklaş!

Geri