- Web sitesi
- www.sosyalbilgiler.biz
LGS Maratonunda Dev Adım: MEBİ 6. Deneme Sınavı Yayında!
LGS’ye sayılı zaman kala, gerçek sınav provası yapmaya hazır mısın? Milli Eğitim Bakanlığı’nın yenilikçi eğitim platformu MEBİ, 6. Deneme Sınavı ile öğrencilerin yanındaki yerini alıyor.
Neden Bu Denemeye Katılmalısın?
- Yeni Nesil Soru Deneyimi: MEB’in güncel müfredatına ve soru tarzına %100 uyumlu, muhakeme yeteneğini ölçen özgün sorular.
- Gerçekçi Sınav Provası: Zaman yönetimi becerilerini geliştirmek için tasarlanmış, sınav stresini yönetmeni sağlayacak bir simülasyon.
- Detaylı Analiz İmkanı: Sınav sonrası hangi konuda ne kadar başarılı olduğunu gör, eksik olduğun kazanımlara anında odaklan.
- Tamamen Ücretsiz ve Erişilebilir: Türkiye’nin her yerinden MEBİ platformu üzerinden dilediğin an katılma imkanı.
- Sözel ve Sayısal bölümlerden oluşan denememiz; Türkçe, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Yabancı Dil, Matematik ve Fen Bilimleri derslerini kapsamaktadır.
Unutma: Başarı, tesadüf değil; düzenli pratik ve doğru analizlerin sonucudur. MEBİ 6. Deneme ile kendi sınırlarını zorla, hedeflerine bir adım daha yaklaş!
Sözel ve Sayısal Denemelere ulaşmak için MEB'e ait alttaki linki tıklayarak giriş yapınız. (Telif hakları nedeni ile doğrudan dosyaları burada yayınlayamıyoruz.)
MEBİ
YKS, LGS ve okul derslerine yönelik hazırlanmış olup, sınava hazırlık sürecinde size destek sağlayacak ve okul derslerinizi pekiştirmenizde, konuları daha kalıcı hale getirmenize yarayacak hazırbulunuşluk testi, konu anlatım videosu, konu anlatım özeti, örnek sorular, çıkmış sorular ve kendinizi...