M meryem18 Aktif Üye Üye Katılım 6 Haz 2007 Mesajlar 54 Puanları 8 Konum Türkiye 1 Kas 2017 #46 gonyalinin42' Alıntı: Değerli paylaşımcılara sunduğum Medya Okuryazarlığı sınavına yanıt anahtarı ekledim. Bi teşekkür istersem beklentim çok yüksek mi olur? SAYGILAR... Genişletmek için tıkla ... TEŞEKÜRLER
gonyalinin42' Alıntı: Değerli paylaşımcılara sunduğum Medya Okuryazarlığı sınavına yanıt anahtarı ekledim. Bi teşekkür istersem beklentim çok yüksek mi olur? SAYGILAR... Genişletmek için tıkla ... TEŞEKÜRLER
T tuğrull Yeni Üye Üye Katılım 15 Eyl 2009 Mesajlar 2 Puanları 1 Konum izmir 19 Ara 2017 #47 gonyalinin42' Alıntı: Değerli paylaşımcılara sunduğum Medya Okuryazarlığı sınavına yanıt anahtarı ekledim. Bi teşekkür istersem beklentim çok yüksek mi olur? SAYGILAR... Genişletmek için tıkla ... TEŞEKKÜR EDERİZ HOCAM
gonyalinin42' Alıntı: Değerli paylaşımcılara sunduğum Medya Okuryazarlığı sınavına yanıt anahtarı ekledim. Bi teşekkür istersem beklentim çok yüksek mi olur? SAYGILAR... Genişletmek için tıkla ... TEŞEKKÜR EDERİZ HOCAM
C cafersahin Çalışkan Üye Üye Katılım 29 Eki 2007 Mesajlar 113 Puanları 28 Konum Kırıkkale 19 Ara 2017 #48 ELİNİZE SAĞLIK, TEŞEKKÜRLER...
C cafersahin Çalışkan Üye Üye Katılım 29 Eki 2007 Mesajlar 113 Puanları 28 Konum Kırıkkale 19 Ara 2017 #49 ELİNİZE SAĞLIK, TEŞEKKÜRLER...
daisy1407 Üye Üye Katılım 8 Ağu 2008 Mesajlar 10 Puanları 23 Yaş 125 Konum eskişehir 1 Ocak 2018 #50 teşekk gonyalinin42' Alıntı: Değerli paylaşımcılara sunduğum Medya Okuryazarlığı sınavına yanıt anahtarı ekledim. Bi teşekkür istersem beklentim çok yüksek mi olur? SAYGILAR... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederiz
teşekk gonyalinin42' Alıntı: Değerli paylaşımcılara sunduğum Medya Okuryazarlığı sınavına yanıt anahtarı ekledim. Bi teşekkür istersem beklentim çok yüksek mi olur? SAYGILAR... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederiz