lütfen bana yardımcı olun !!

rebelpunch

Yeni Üye
Üye
Ben sözel öğrencisiyim ve bana sosyal bilgiler gelme ihitmali var bu ögretmenlikler fene dbyata geçtiği için agno fln ugraşmak istemiyorum yanlız mebde bu yayınlandı

Önümüzdeki 10 yılda, 10 bin ve üzeri istihdam artışı beklenen alanların, Türk Dili ve Edebiyatı, din kültürü ve ahlak bilgisi, İngilizce, beden eğitimi, rehber ve tarih öğretmenliği alanlarının bulunduğunu aktaran Kavak, "Düşük istihdam alanları olarak nitelendirdiğimiz 4 binden daha az istihdamın sağlanacağı alanlar arasında ise sosyal bilgiler öğretmenliği, resim öğretmenliği, bilişim öğretmenliği, felsefe öğretmenliğini gösterebiliriz"

Ben naopmalıyım sizce 30 bindeyim bana yardımcı olun 18inde tercihler son ne olur hayatım pahası bir iş bu şimdiden teşekkrler

Türkiye'de ne zaman ne olacağı belli olmaz. Örneğin 4+4+4 sistemi geldi. Birden bir sürü Din Kültürü Öğretmeni ihtiyacı arttı, sınıf öğretmenliği fazlallığı ortaya çıktı. Yarın öbür gün bir sistem daha değişir, belki sosyal için daha kötü belki de daha iyi birşey olur. Ama sen sosyal Bilgiler dışında yukarda saydığın önü açık olan alanları yazabiliyorsan öncelikle onları yaz. Hadi kolay gelsin, başarılar.

yüce hocam Türkiye gercegini yazmış. yarın ne olacağı belli değil. tek gerçek şu hangisine gidersen git kpss engelini geceçeksin

Geri